Amerikabol mennek Szloveniaba repulovel, mi lessz a csomagommal?
Szoval a problema az, hogy Frankfurtban at kell szalni.
Mi tortenik ilyenkor a csomagommal? Kiszalok a gepbol Frankfurtban, felveszem a csomagom es leadom a masik legi tarsasagnal akik tovabb visznek, vagy nem kell ezzel torodnom, hanem Amerikaban leadom a csomagom es Szloveniaban felveszem Frankfurtban meg automatikuan atrakjak a masik jarat gepebe?
Ha a jegyet egyben vetted, tehat pl New York - Ljubljana, akkor a csomagodat átteszik a csatlakozó gépedre.
Ha külön vetted, tehát van egy New York-Frankfurt és egy Frankfurt -Ljubljana jegyed, akkor neked kell felvenni és ugyanúgy újra becsekkolni
tegnapelőtt 15:28 leirta a pontos valaszt, miert kellett lepontozni?
Kerdezo, amikor feladod a csomagodat, ha hiszed ha nem, a pultos neni meg fogja mondani, hogy meddig megy a csomag. Altalaban a celallomasig. Kapsz majd egy cetlit, amin a csomag jegye van, azt orizd meg.
Pont most jottem vissza Budapestrol LA-be osloi atszallassal. LAben vartam masfel orat de a borond sehol. A cetlivel a kezemben mentem panaszt tenni a neninek. Felvette az adatokat, kaptam egy papirt es vartam. 2 nap mulva kihoztak az elkallodott csomagomat, ami egyebken Koppenhagaban jart, a borondon levo cimke legalabbis arra utalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!