Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Rendelt mar valaki repulojegye...

Rendelt mar valaki repulojegyet a Bravofly.hu-rol?

Figyelt kérdés
Kaptam egy emailt benne valami jegyszeruvel, de nem vagyok benne biztos. Azt kell kinyomtatni es az a repulojegy? Vagy azzal oda kell menni a repuloteren a legitarsasag pultjahoz es azt bemutatva kapok repulojegyet? Hogyan van ez?

2019. jún. 8. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Kaptál egy visszaigazolást, benne mindent értelemesen leírtak. Be kell csekkolnod valószínűleg, az is oda van írva. Olvasd el.

Mellesleg a bravofly.hu ugyan az első találat repülőjegy kereséskor, de nem a legjobb oldal. Nem is a legolcsóbb.

2019. jún. 8. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
mint az elso irta, en pl mar tobbszor vettem rajtuk keresztul jgyet, jo aron problema mentesen
2019. jún. 8. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem érted, kérdezd meg a Bravofly-t, hogy mit küldtek és elmagyarázzák. Ami rossz, hogy ha ilyen oldalakról vásárolsz, az adott légitársaság ügyfélszolgálata kevésbé fog tudni segíteni, ha gáz van vagy módosítani kell. Szóval mindenképp a Bravofly-t hívd majd, ha kell valami.
2019. jún. 19. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Bravofly-nál dolgoztam, gondolom nem aktuális, de másnak az lehet, szóval az emlékeimből leírom, bár régen dolgoztam ott, lehet pontatlan leszek.

Az a jegyszerű, amit vagy azonnal vagy 24 órán belül megkapsz az, amit ki kell nyomtatni.

Ha van bőröndöd vagy, ha be kell csekkolni a légitársaságnál, akkor azt hiszem 2 órával az indulás előtt oda kell menni a légitársasághoz, odaadni ezt a kinyomtatott papírt, ott leolvassák a vonalkódot.

Ha nem kell becsekkolni és nincs bőröndöd, akkor csak kinyomtatod és mész a repülőgéphez egyenesen és ezt mutatod a stewardeseknek.

2020. okt. 9. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!