Honnan tudhatom, hogy 5 percen belül voltam a parkolóban a Budapest Liszt Ferenc reptéren? Mert kiengedett a kettős kapu, ahogy a parkolójegyet behelyeztem, nyílt a sorompó, majd a másik is. (ugye 5 percig ingyenes).
Ha túlléptem volna az 5 percet, akkor nem engedett volna ki? Nem szeretnék utólag büntetést kapni ezért (bár szerintem benne voltam az 5 percben). Korábban már jártam itt, de akkor a nagy parkoló még üzemelt (ott akkor külön fülkében fizettem a parkolást). Ott most építési terület van. Hajnalban jártam most a reptéren, és a tömeggel a prémium parkoló-kiszálló területre jutottunk. Lányom gyorsan kiszállt, a folyamatos kocsisorba visszakapcsolódva a kettős sorompónál a parkolójegyet behelyezve kiengedett a sorompó. Ebből, akkor azt gondoltam, hogy ingyenes volt. De nem vagyok benne biztos, ezért kérdezem, hogy ha fizetős időbe csúsztam volna, azt honnan tudhatom? Kiengedett volna a sorompó (kettős kilépő sorompó)?
Az információs telefonszámon nem veszik fel a telefont.
Köszönöm válaszod.
A kilépő sorompónál azt írta, hogy bankkártya, vagy parkolójegy (ha jól emlékszem). A parkolójegyet adtam oda neki. Bevette, megköszönte, kiengedett.
Ugyanakkor utólag megnézve a BUD honlapját, fizetőautomata az máshol van. Itt a sorompónál lehet fizetni is, ha lejárt volna az 5 perc?
Mondjuk terminál pin padot nem láttam.
És, ha lejárt az 5 perc, akkor nem enged ki? Akkor ott a többi autóst feltartom, és vissza kellene valahogy tolatni?
Így van ez?
cheriff!
Köszönöm válaszod, így már teljesen világos. Vagy érezni kell az időt, vagy egy stopper kell hozzá... hogy a kapu ne fogjon meg, és másnak se okozzak kellemetlenséget.
Azért érdekes, hogy így működik. Gondolom, azért elő-előfordul, hogy a kapu megfog embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!