Bulgáriában a Burgasz reptéren mennyi a repülőtéri illeték?
Figyelt kérdés
Sehol nem találok pontos összeget. Mivel nem utazási irodával foglaltunk a jegyet külön kellett megvenni.2019. máj. 27. 23:10
1/7 anonim válasza:
A repuloteri illeteket a legitarsasag fizeti az adott repuloternek, meg azok a gyengeelmejuek, akiket kulonbozo utazasi irodak lehuznak meg egy kis plusz összeggel repteri illetek meg kerozin potdij meg ilyen egyeb marhasagokkal. Pedig valojaban a repuloteri illetekhez az utasnak semmi köze, az mar eleve bele van kalkulalva a repulojegy araba.
2/7 A kérdező kommentje:
Huh ezt nem tudtam. Akkor az alap 50 ezres jegy utána nem kell reptéren plusz 10 ezreket fizetni illeték címszó alatt ?
2019. máj. 27. 23:19
3/7 anonim válasza:
Nem. Becsekkolsz, repülsz, nyaralsz :).
4/7 anonim válasza:
De kell majd az utazási irodának.
5/7 anonim válasza:
Előző
Milyen utazási iroda? Ha nen azzal mennek.....
Nem kell amúgy ilyet fizetni.
6/7 anonim válasza:
Szia!
SZerintem te elírtál egy nullát mert a múlthéten vettem Burgaszból Budapestre repcsijegyet és 4000 forint volt! :) Nem ötvenezer hanem négyezer!
És erre már nem kellett semmit ráfizetni. :)
Ja és júliusba utazunk. Ti mikor hogy nektek ilyen rohadt drága????
7/7 anonim válasza:
Az övé azért volt drágább, mert ő visszafelé is megvette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!