El lehet azt intézni, hogy a repülőn ne a jobb, hanem a bal oldali ülés sorba üljek?
5, 10-es.
Nem tudom, milyen légitársasággal utazol, de "fapadoséknál" nem így van: ha vásárolsz úlőhelyet, akkor akár 30 nappal az utazás előtt is becsekkolhatsz (Wizzairnél tuti), ha nem vásárolsz ülőhelyet, akkor csak 48 órával az utazás előtt lehet online csekkolni- de ekkor még mindig vásárolhatsz ülőhelyet - csak ekkor már nem lehet annyi helyből válogatni. Ráadásul, ha nem egyedül utazik az ember, akkor jó eséllyel szétültetik az utasokat.
11, 12:
Fapadost nem ismerem. Legutobbi legitarsasagok amivel utaztam Lufthansa, KLM, Swiss, Singapour Airline, etc., ezeknel meg a többinel is eddig 24 oraval elötte be lehetett check-in, persze ki volt osztva az ülöhelyem, de eddig majdnem mindig at tudtam "helyezni" a legitarsasag honlapjan az ülöhelyemet. Kerdezö melyig legitarsasaggal utazol most?
11,12 vagyok:
Most néztem meg: a Ryanairnél, ha megvásárolja az ember az ülőhelyet, akkor 60 nappal az utazás előtt lehet becsekkolni online, ha nem vásárol, hanem a kiosztásra bízza, akkor csak 48 órával előtte.
Kérdező, itt tudod elolvasni a részletes feltételeket - csak jól le kelll tekerni az utasfelvételig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!