Ha nincs repjegyem, csak beszállókártyám, akkor az elég?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemsoká repülök ki Rodosz szigetére és megvettem a repjegyet online (Aegean Airlines). Jött is az email hogy sikeres volt minden, de az email nem tartalmaz letölthető dokumentumot, sem pedig repjegyet. Csak az ID Booking szám van meg, illetve a beszállókártya lesz majd letölthető (gondolom a kiutazást megelőzően, mert most még nem aktív). Én olvastam olyat, hogy ebben az esetben elég az e-mailt kinyomtatni mert ott van az ID Booking szám, ami a lényeg. Illetve a beszállókártyát is természetesen ki kell nyomtatni ha már ki tudom. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor tényleg nem gáz ha nem küldték ki a jegyemet és elég ha az e-mailt kinyomtatom, rajta a számmal?
Köszönöm előre is a válaszokat.
2019. máj. 12. 12:41
2/5 anonim válasza:
Igen, fapadosnál ha nincs ülőhelyed, akkor pár nappal elötte lehet becsekkolni, akkor megkapod a beszállókártyát és az a jegy
3/5 anonim válasza:
Lassan 15 eve kb. nem leteznek fizikailag repjegyek.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:D
2019. máj. 12. 18:40
5/5 anonim válasza:
Útlevéllel odamész a check in pulthoz az is elég (ha normal légitarsasag) es akár ott is megkaphatod a beszállókartyat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!