Repülőre (jelen esetben wizzair) fel lehet vinni "egy csomó" kaját?
Nagyon sokáig fog tartani az utam a reptérre jutást, repülést mindent összevéve és sajnos különböző allergia/érzékenység miatt elég speckó, hogy mit ehetek meg és mit nem. Amit a reptéren vagy repülőn (vagy akárhol) vehetnék az nem, így muszáj saját készítésű kaját vinnem magammal.
Nem tudom ilyen gyümölcs, szendvics, esetleg ételesben nem folyós kaja (mint a hal-sültkrumpli). Ezeket vihetem magammal?
Repültem már kajával és soha nem kötöttek bele, de mindig csak 1-2 banán meg max egy szendvics volt nálam és most kicsit bizonytalan vagyok hogy ha pl fél napra elegendőt vinnék:/
Hármas, elég sokaknak vannak speciális étkezési igényeik, ezek jó részenek fontos az időzítése is. Persze, az egészséges ember kaja nélkül is elvan egy darabig, de vannak, akiknel a kimaradó etkezés az átlagnál sokkal durvább hatásokkal jár.
Kerdező, a folyadékokra es zselékre vonatkpzóan van mennyisegi klrlátozás, szilárd táplálékra nincs. Azonban a fogadó ország élelmiszerbiztonsági előírásai tilthatják bizonyos élelmiszerek bevitelét, ezért fontos, hogy legyenek nálad megfelelő orvosi papírok.
5!
Banán, sültkrumpli, hal és szendvics van említve. Ez milyen speciális etkezesi igeny, ami 2 orankenti étkezést igenyel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!