Repülőre fel lehet vinni Ételt/italt/szeszesitalt/nutellát?
Figyelt kérdés
Tudom hogy kézi poggyászban nem lehet , de én arra a poggyászra gondolok amiket a csomagtérbe raknak és csak az út végén kapjuk vissza . Azokban lehet ilyeneket vinni ?
Mármint pl kimegyek Izlandra és veszek skyr-t, maltextraktot , valami izlandi sört , és mittomén mert olcsó , nutellát .
De nem a kézi poggyászba teszem , akkor felvihetem a gépre ?
Vagy akármelyik másik európai országra értem ezt .
Válaszokat előre is köszönök :D
2019. máj. 1. 12:46
1/2 anonim válasza:
Igen, lehet, csak vigyázni kell hogyan csomagolod, mert ezeket a poggyászokat dobálják.
2/2 anonim válasza:
Igen, az ilyesmit fel lehet vinni a repülőre feladott poggyászban. Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy nem minden országba vihetsz be bármit, például van, ahová hústerméket, tejterméket stb. nem lehet bevinni. Ez az adott ország vámtörvéneyitől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!