Repülőn menüből választható, hogy mit szeretnék enni vagy csak adnak valamit, ami aznap van?
Csak economy osztályról van tapasztalatom:
Általában 2 féle van: valami húsos meg nem húsos - csak ennyi a választás, nincs menüzés (és ha nagyon középen ülsz, még az is lehet, hogy az egyik elfogy mire odaérnek)
10h alatt valószinűleg 2 kaja lesz: szendvics féle/croissant féle és valami főtt szerű.
Nagy gourmet kajára semmiképp se számíts :) Válogatósok jobb ha visznek magukkal valamit amit meg is esznek.
Lehet én vagyok alacsony igényű, de szerintem annyira nem vészes a repülős kaja :D nyilván nem a legjobb, de ehető és nekem sok is volt. 12-13 órás utak, legtöbbször lufthansa, néha swiss air.
1-2x nasi, 1 meleg ebéd/vacsi és 1x meleg reggeli amit kaptunk mindig.
Utolsó hozzászólásra reagálva: bevihetsz egy üres palackot is a biztonsági kapun keresztül, megtöltheted mosdóban vízzel (vagy mással).
Mellesleg van olyan légitársaság (Scoot), ami nem engedi idegen étel fogyasztását a fedélzeten. Talán csak kivételes esetekben.
#8: A Scoot egy szingapúri fapados, szerinted mióta repül a környékbeli repterekről Amerikába? Az Austrian-on tudtommal még szabad enni - és a kérdés tartalmazza azt az információt, hogy a kedves kérdező azzal megy.
A vízzel kapcsolatban meg inkább a palackozott, mint egy mosdóban engedett... A palackozott vizekről is derült már ki ez-az, de ritkábban, mint egy ismeretlen hely ismeretlen higiéniájú mellékhelységéről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!