Csecsemővel (2 ev lastti) elsőbbségi beszallasom van?
Ha ott vagy, amikor kezdődik a beszállítás, akkor igen, de ha épp nem vagy ott, nem fogunk direkt megkeresni. Volt olyan, hogy előre odajött az apuka, hogy bemehetnek-e az elsők közt a gyerekkel, mondtuk, hogy persze, aztán eltűntek, mint szürke szamár a ködben, és a beszállítás legvégén került elő duzzogva, hogy arról volt szó, hogy ő mehet elöl. Tehát bemondani nem fogjuk, hogy "kérjük Kovács Józsit, hogy fáradjon ide, addig nem kezdjük a beszállítást".
üdv:
egy volt reptéri alkalmazott
Habár nekem a gyerekeim már nagyobbak, de 6 éve még a legtöbb nem fapados járatnál elöre engedtek.
DE én ezzel szinte soha nem akartam élni. Mindig bejelentették, hogy a gyerekkel mehetünk elöre, de én inkább annak örültem, hogy minél tovább szaladgálnak, mert egy beszállás is minimum 30 perc és azt végig ülni a gyereknek nehezebb mint az egész utat.
DE egyszer az Emirates-en pont az egyéves gyerekem iszonyat fáradt volt és tudtam, hogy perceken belül elalszik, a legjobb lenne, ha leülnék vele a helyemre, és akkor lehet akár 2-3 órát is alszik. Ekkor megkezdödött a beszállás, és nem engedtek elöre, pedig könyörögtem, hogy a hulla fáradt(nem síró) gyerekkel enegdjenek elöre. De nem engedtek elöre. Persze a gyerek percek alatt elaludt a kezembe(már akkor 10 kg volt) és mikor végre beértem és leültem felébredt, és iszonyat nyügös volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!