10 hónappal korábban megvenni a repülőjegyet?
Figyelt kérdés
Megvan a kitűzött dátum. Viszont most nagyon jó áron lenne jegy és nem hiszem, hogy lesz olcsóbb arra a helyre.
Butaság ennyivel korábban megvenni?
2019. márc. 12. 09:55
1/7 anonim válasza:
Nem butaság, pont arra mennek ezzel az árazással, hogy minél előbb vedd meg. De csak akkor tedd ha tuti el tudsz utazni, mert ha mégsem akkor buktad.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Igen, már megvan beszélve. Eszerint lesznek a szabadságok kikérve.
Viszont ilyen esetben van lehetőség a poggyászjegyet megvenni? Az cssk később fog kiderülni, hogy hány feladott poggyász lesz.
2019. márc. 12. 10:11
3/7 A kérdező kommentje:
* később megvenni
* csak
Elírtam, bocsánat.
2019. márc. 12. 10:12
4/7 anonim válasza:
Sokkal olcsóbb biztos nem lesz. Persze előfordulhat hogy ha nagyon nem fogynak a jegyek pár hónappal korábban olcsóbbra lemegy az ár, de akkor meg a szállás téren kisebb a választék.
5/7 A kérdező kommentje:
Én is attól tartok. Mert már novemberre is jóval drágábban vagy jegy oda-vissza.
2019. márc. 12. 10:22
6/7 anonim válasza:
Kérdezhettél volna konkrétabban is, mennyiért, hova és mikor mész.
Ha fapadossal, akkor valószínűleg jó nagy hibát követtél el. Egyébként meg találtunk volna olcsóbbat.
7/7 anonim válasza:
Én is megvettem 10 hónappal előre a repjegyet. Mivel karácsonyról és szilveszterről van szó, és elég népszerű teli szüneti úticél, nemhiszem hogy erre a kiemelt időszakra bármikor is akciózni fogják a jegyeket az év folyamán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!