Az Air china-án kikell kapcsolni a telefonokat vagy tabletet, milyen velük utazni?
érdekelne hogy lehet-e telefonnal kamerázni vagy tableten olvasni repülés közben,és hogy kinek milyen tapasztalatai vannak.Az ülést becsekkolást hol lehet csinálni?
esetleg oldalakat tudnátok ajánlani ahol repjegyet lehet venni jó áron dél-kelet ázsiába utaznék.
Esetleg örülnék ha ajánlanátok másik légitársaságokat is a Finnair vagy emirates-en gondolkodom.
átszálláskor a csomagokat átrakják nekem nem kell vele foglalkoznom igaz?
Légitársaságtól független, mindig ki kell kapcsolni a telefont vagy airplane módba kell kapcsolni fel- és leszálláskor. Ha airplane módban van, akkor azt csinálsz vele amit akarsz (olvasol, fényképezel, videózol, stb.)
Foglalás után megkapod a részleteket a becsekkolásról.
Keress rá, hogy "repülőjegy"... de pl. skyscanner.hu
rákerestem de tapasztalatokra voltam kiváncsi melyik a legjobb...
valahol olvastam hogy náluk ki kellett kapcsolni végig
nem csak felszálláskor...
oké köszi igazán sokat segitett
Szuper. Melyik a kényelmesebb?
A finnair mondernebb gépnek tünik. Drágább is.Igzából félek az airchina nem néz ki túl jól márint a gép.
mennyi esély van arra hogy lezuhan egy gép?
Az jó.Sajnos nekem nem sok tapasztalatom van.
A csomagok felvitele a gépre még nem tiszta mi számit extra csomagnak?A Finnair az nekem is szimpatikusabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!