Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Az Air china-án kikell kapcsol...

Alice1212 kérdése:

Az Air china-án kikell kapcsolni a telefonokat vagy tabletet, milyen velük utazni?

Figyelt kérdés

érdekelne hogy lehet-e telefonnal kamerázni vagy tableten olvasni repülés közben,és hogy kinek milyen tapasztalatai vannak.Az ülést becsekkolást hol lehet csinálni?

esetleg oldalakat tudnátok ajánlani ahol repjegyet lehet venni jó áron dél-kelet ázsiába utaznék.

2018. nov. 28. 18:13
 1/9 A kérdező kommentje:

Esetleg örülnék ha ajánlanátok másik légitársaságokat is a Finnair vagy emirates-en gondolkodom.

átszálláskor a csomagokat átrakják nekem nem kell vele foglalkoznom igaz?

2018. nov. 28. 18:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Légitársaságtól független, mindig ki kell kapcsolni a telefont vagy airplane módba kell kapcsolni fel- és leszálláskor. Ha airplane módban van, akkor azt csinálsz vele amit akarsz (olvasol, fényképezel, videózol, stb.)

Foglalás után megkapod a részleteket a becsekkolásról.

Keress rá, hogy "repülőjegy"... de pl. skyscanner.hu

2018. nov. 28. 19:02
 3/9 A kérdező kommentje:

rákerestem de tapasztalatokra voltam kiváncsi melyik a legjobb...

valahol olvastam hogy náluk ki kellett kapcsolni végig

nem csak felszálláskor...

oké köszi igazán sokat segitett

2018. nov. 28. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi többször utaztunk Air China járattal. Fel és leszálláskor ki kell mindent kapcsolni. Amikor fent van a gép, és a biztonsági övet is ki lehet kapcsolni akkor belehet kapcsolni a telefont, tabletet.
2018. nov. 28. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
A FinnAirről csak jókat tudok mondani, kényelmes, udvarias a személyzet, emberi ételt adnak.
2018. nov. 29. 08:44
 6/9 A kérdező kommentje:

Szuper. Melyik a kényelmesebb?

A finnair mondernebb gépnek tünik. Drágább is.Igzából félek az airchina nem néz ki túl jól márint a gép.

mennyi esély van arra hogy lezuhan egy gép?

2018. nov. 29. 11:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2018. nov. 29. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Air China vitt már Vietnámig, meg Pekinging, sosem lett semmi bajom. Finnéket jobban csíptem, de lezuhanni egyik légitársasággal sem fogsz. Én még Air Koryo-val is repültem, a világ messze legrosszabb légitársasága és még azzal sem lett bajom.
2018. nov. 29. 22:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Az jó.Sajnos nekem nem sok tapasztalatom van.

A csomagok felvitele a gépre még nem tiszta mi számit extra csomagnak?A Finnair az nekem is szimpatikusabb :)

2018. nov. 29. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!