Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőjegy karácsonyra?

Repülőjegy karácsonyra?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

az a szituáció,hogy a párom családja elég gazdag, mi kevésbé, a szüleim átlagos keresetüek, nekem van félretett pénzem(dolgoztam egy ideig külföldön) így abból a pénzből szeretnék egy olcsó kirándulást szervezni kettőnknek.

A célország,város mindegy igazából. Ő már volt repülővel Barcelonában és Párizsban, én még nem repültem de buszos kirándulás keretében voltam Londonban.

A nyelv nem probléma mindketten beszélümk angolul,németül.

Mindenképp valami európai uticélra gondoltam, ahova vannak olcsó fapados járatok akár Budapestről akár Bécsböl.

Az időpont január nagyon vége, február vagy március lenne.

Van valami ötletetek, hogy hova lenne érdemes elmenni pár napra(max 1 hét) 2 fiatalnak? 2 főre oda-visszával maximum 30ezerből tudnám fizetni.

20F, 20L

2018. nov. 27. 17:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Sziciliára és Ciprusra is szoktak lenni tök jó ajánlatok, amivel 30 alatt kitudtok jönni és ha szerencsétek lesz, kiránduló időt is kifoghattok. :)
2018. nov. 30. 13:55
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

Februárban:

[link]

Márciusban:

[link]

2018. dec. 7. 10:38
 13/14 A kérdező kommentje:
sziasztok! vettem repülőjegyet Milánóba 30ezerből. pont 30lett a végösszeg. csomagfeladással, elsőbbségi beszállással meg helyfoglalással:)
2018. dec. 20. 16:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Oké, de a kérdésedben nem írtad, hogy csak a repülőjegy lenne annyi. Olaszországba és néha más országokba is fillérekért ki lehet jutni - nem is az a drága, hanem a szállás.
2018. dec. 20. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!