Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőjegy karácsonyra?

Repülőjegy karácsonyra?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

az a szituáció,hogy a párom családja elég gazdag, mi kevésbé, a szüleim átlagos keresetüek, nekem van félretett pénzem(dolgoztam egy ideig külföldön) így abból a pénzből szeretnék egy olcsó kirándulást szervezni kettőnknek.

A célország,város mindegy igazából. Ő már volt repülővel Barcelonában és Párizsban, én még nem repültem de buszos kirándulás keretében voltam Londonban.

A nyelv nem probléma mindketten beszélümk angolul,németül.

Mindenképp valami európai uticélra gondoltam, ahova vannak olcsó fapados járatok akár Budapestről akár Bécsböl.

Az időpont január nagyon vége, február vagy március lenne.

Van valami ötletetek, hogy hova lenne érdemes elmenni pár napra(max 1 hét) 2 fiatalnak? 2 főre oda-visszával maximum 30ezerből tudnám fizetni.

20F, 20L

2018. nov. 27. 17:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30e csak a repjegyre?
2018. nov. 27. 19:26
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

30 ezerből még a repjegy se nagyon jön ki kettőtöknek - de tegyük fel, sikerül, akkor még ott van a szállás - és az lesz a sok, nem a repjegy!

Az evésről már nem is beszélve, meg közlekedés, stb.

2018. nov. 27. 21:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább itthon menjetek el egy olcsóbb wellnes hétvégére - jan-febr-ban talán kifogtok egy akciósat, ami kifér ennyiből.
2018. nov. 27. 21:51
 4/14 anonim ***** válasza:

30ezerből ketten, egy hétre, repülővel??!

Elárulnád, hogy melyik bolygóról jöttetek??

2018. nov. 28. 09:48
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha a keretet meg tudnád emelni 40 ezerre akkor már etudnátok menni. Például Tiranába 6000 Ft fejenként a repcsijegy és ott fejenként 15ből már van szállás egy hétre.

Vagy mennyetek Bulgáriába. Az is kijön fenekként 6000-ből retúrba. Fölmentek a rilai hegyekbe ott meg 5000 forint a szállás.

Ha még olcsó egyhetet akarsz akkor Macedonia is klassz hely. Skopje szntén 12 ezer repcsivel 2 főre és a szállást is meglátod a booking.comon hogy olcsó.

Minden jót nektek.

2018. nov. 28. 17:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Én vok mégegyszer! És arra figyelj hogy ne a huhogókra hallgassál akik megmondanák neked hogyan nem tudsz elmenni. Azokra figyeljél akik tudnak :)))
2018. nov. 28. 17:03
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Igazából a 30ezret tényleg csak a repülőjegyekre gondoltam. Szállás ebben nincs benne.

Milánóba is láttam jegyeket pár ezer forintért. Nem muszáj egy hét sem, 3-4 nap is elég akár:)

2018. nov. 28. 22:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Januárban szerintem több városba is találsz ennyiért. Nézz szét a fapados oldalakon és válaszd ki a kedvedre valót.
2018. nov. 28. 22:53
 9/14 anonim ***** válasza:
22%

Nézz szét az utazómajmon.

Nagyon sokszor találni ott repjegy+szállást 3-4 napra nagyon olcsón.

Amúgy a skyscanneren vagy momondon beirsz pár uticélt és végig nézed a legolcsóbb napokat havi szinten.

Simán ki lehet hozni, csak tudni kell, hogy hol nézd :)

2018. nov. 29. 14:21
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2018. nov. 29. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!