Ha fapadossal utazok EU-n kívülre (Izrael), miben különbözik a menetrend a reptéren?
Figyelt kérdés
Eddig Schengenen belüli utazások során átmentem a biztonsági kapun, aztán boardingnál ránéztek az ID-ra és annyi. Most ez a menetrend változik valamiben? Az útlevelet be kell előtte valahol mutatni pl becsekkoló pultnál, vagy azt is majd a boardingnál?2018. okt. 26. 16:05
1/5 anonim válasza:
Ha becsekkolsz barhova, ott mindig mutatnod kell valami igazolvanyt, maskulonben nem tudnanak becsekkolni vagy egyaltalan ellenorizni, hogy tenyleg az csekkol be, akinek kell. Boardingnal ugyanez, ott is mindig nezik mindegy hova mesz. Ugyanugy, amikor "elhagyod" az orszagot, akkor is rad neznek. Pesten azon a kis repterszerusegen nehez is lenne kulonbozo utvonalakon menni.
Szoval, semmi extra nem lesz, ne aggodj.
2/5 anonim válasza:
Csak annyi különbség, hogy van hivatalos útlevél ellenőrzés a beszállókapu előtt. Illetve mikor Izraelbe utaztam pár ember kezéről anyagmintát vettek beszállás előtt, debez csak "izraeli" specialitás.
3/5 A kérdező kommentje:
Ilyet többször is láttam biztonsági ellenőrzésnél, azt hittem ez mindenhol van szúrópróba szerűen.
2018. okt. 27. 18:48
4/5 anonim válasza:
Biztonsági ellenőrzésnél igen, de ez esetben közvetlenül a beszállás előtt történik.
5/5 anonim válasza:
Útlevélellenőrzés, plusz a célországban a vámosok átkutathatják a csomagjaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!