Hogy lehet legegyszerübben kijutni reggel a Liszt Ferenc repülőtérre?
Megyunk a szuleimhez Magyarorszagra de ok nem Budapesten laknak. A nyaralas vegen valahogy el kell jutni a repuloterre mert reggel 6kor indul a gep. Ez azt jelenti hogy 4 orakor ott kellene mar lenni mert azt tanacsoljak hogy 2 oraval elotte legyunk ott.
Ha apam felvisz minket kocsival akkor nagyon koran kell kelni es ha valami tortenik az autoval ut kozben akkor lekeshetjuk a jaratot. Unokatesomek köd miatt majdnem lekestek a gepuket.
Jelenleg most az jutott eszembe hogy foglalok szallast a repter kornyeken es busszal, vagy repteri transzferrel kimegyunk. A busz 4kor indul legkorabban es kb 30-35 perc mire odaer. Igy nincs meg a 2 ora.
A transzfernal meg meg nem tudom hogy koran reggel dolgoznak e. A hotelnak van ilyen szolgaltatasa.
Van mas otletetek?
Tavaly airbnbztunk de akkor 8-9 kozt indult a gep, igy is koran kellett felkelni de metroval es busszal siman kiertunk.
Legcélszerűbb az, amit az első mondott...
Viszont a
"A busz 4kor indul legkorabban es kb 30-35 perc mire odaer."
már nem helytálló, mert június óta egész éjjel jár a 200E busz. Csupán annyi a kellemetlenség a 100E-hez képest, hogy a Határ útnál át kell szállni rá.
Az a reptéri tranzitszálló nem olcsó mulatság, de valóban opció. De sokkal pénztárcabarátabb valahol a 200E busz vonalához közel megszállni, mert az nonstop közlekedik, 4 óra előtt is. A Határ úttól 3:28 órakor induló busz 3:55 körül kint van a reptéren.
Megjegyzem, ha nincs feladandó csomagotok, ráér f5-h5 körül odaérni.
A tranzinszallo 25.000 forint egy ejszakara 2 fonek.
Foglaltam egy szallast ami nincs kifizetve es le tudom mondani. Ez lenne 15.000+ repteri transzfer ami szerintem olyan 3-4 ezer korul lehet.
Ha ezt nezzuk akkor nem olyan draga.
Mikor eloszor olvastam azt gondoltam hogy kb 40-50 ezer egy ejszaka
Engem egyszer pestlorincrol vitt a repterre 3.000ert.
En sokallom mert ez kevesebb mint 10km volt.
Buda azert joval messzebb van es csak 1500 forinttal tobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!