Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ryanair repjegyet visszatudok...

Álmoskaa kérdése:

Ryanair repjegyet visszatudok mondani, vissza kaphatok penzt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettunk 2db retur repjegyet a RYANAIRNEL parizsbe beavouisba es kozbejott vmi. Az egyik egy aszthiszem tinedzser jegy a masik normal. Valamint buszos transzfert is rendeltnk parizsa,biztositast kottunk es meg egymas melle szolo jegyekert is pluszban koltottnk. Szoval ha vki tud segiteni h tudnank eladni,esetleg vmi penzt visszakapni azt nagyon szepen megkosszonem:)

2018. szept. 19. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Beszélni magyar?
2018. szept. 19. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kinyitottam a ryanair oldalát, a láblécben a "GYIK" linkre kattintottam, a feljövő oldalon pedig a "Repülés előtti módosítások" kategóriát választottam, ahol a "Törölhetem-e a foglalásomat az utazás előtt, és értesítenem kell-e a Ryanair, ha mégsem utazom?" kérdés tűnt fel, és még válasz is van rá! Tovább tartott ezt itt begépelni, mint végigkattintani mindezt. [link]
2018. szept. 19. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:
92%
Te voltál az a szerencsétlen, aki ezt a repülőjegyet 50 ezer + átírásért próbáltad volna rásózni valamelyik nálad nagyobb balekra egy utazási fórumban?
2018. szept. 20. 17:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom ezt mar en is megtalaltam,de ha esetleg van vmi mod arra h ne kelljen a teljesosszegt elbuknom akk legyszivesen vki irjon valaszt!!!! HELP MEE
2018. szept. 21. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!