Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » WIZZ Priority szolgáltatás...

WIZZ Priority szolgáltatás nélkül el tudom vinni magammal a kézipoggyászom (55 × 40 × 23 cm) és egy kis hátizsákot, amiben az értékeim (mobilom, pénztárcám, +1 pulcsi) vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 hét múlva utazom Máltára. Megvettem a repjegyet még augusztus elején. Nem kértem semmilyen plusz szolgáltatást.

Lenne egy kézipoggyászom (55 × 40 × 23 cm) és egy hátitáskám amit szeretnék magammal vinni. Nem fontos az elsőbbség beszállás, sem az, hogy a kézipoggyászom az utastérben legyen, így azt a CheckIn során feladnám. Ebben az esetben a hátitáska maradhat nálam és felszállhatok vele?

Köszönöm a válaszokat!

2018. szept. 16. 15:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Előző voltam: nem kell trükköznöd, a priority csak arra való, hogy a normál méretű kézipoggyászodat felviheted az utastérbe. Ha nem váltasz priorityt, akkor ingyenesen a csomagtérbe kerül, de lehet nálad egy ridikül méretű kistáska a telefonodnak és a pénztárcádnak, mivel azokat tilos is feladni. Ezt az előtted levő ülés alá kell becsúsztatni. Ezen felül minden utas magával vihet egy kis kabátot vagy kardigánt is, amit legegyszerűbb, ha a derekadra kötsz.
2018. szept. 16. 22:12
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

"Annak meg külön örülök, hogy ti csak úgy f*ssátok a pénzt."

Ha fosnám a pénzt, nem fapadossal utaznék. De mivel azzal utazok, annak a feltételeihez kell alkalmazkodnom. Ennyi.

Nagyon alacsony szellemi színvonal szükséges ahhoz hogy ennyit se sikerüljön felérni ésszel, kedves kérdező...

2018. szept. 16. 23:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem viheted fel a plusz kis táskád, a rendszerben rögzítik, hogy feladtad a másikat, így tudni fogják. A kivett értékeket pedig nem lehet táskába tenni.

Szerintem jobban jársz ha inkább veszel elsőbbségi beszállást.

2018. szept. 16. 23:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A 12-eshez annyit hozzáteszek, hogy nagyon sok helyre ma közvetlenül csak fapadossal lehet eljutni -- nemcsak pénzkérdés. De abban teljesen igazad van, hogy amelyik légitársasággal megy az ember, ahhoz igazodik.
2018. szept. 17. 04:37
 15/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem f×som a pénzt, nyuszika, de vannak igényeim, amid meg kell fizetni. Teljesen logikus, nem? Ha valami extraff akarok, az pénzbe kerül. Lehet próbálkozni csalni, lopni, mert végül is épp erre készülsz, meg lehet végig gondolni, hogy mit akar az és azt megfizetni. Mondjuk én pong ag állandó szabályzat módosítás miatt nem repülök fapadossal, de bizony betartom a rendes légitársaság szabályait is. Mondjuk ez nem penz kérdése, hanem alap inteligencia, ami nem mindenkinek van, ugye
2018. szept. 17. 06:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Én holnap repülök. Eddig az volt a szabály, hogy lehetett vinni a kézipoggyászt, plusz egy kis retikül vagy laptop táskát mellé. Most a változással már csak egy 10kg-os táskát vihetsz, amit a gép aljába tesznek valószínűleg.

Én laptoppal repülök, ami egy kis oldal táskámban van, és mivel szeretném magamnál tudni mindkét táskám, ezért megvettem a

WIZZ Priority-t. Ez feljogosít arra, hogy ne állj sorban, és felvihesd a 10kg kézipoggyászod, és mellé engednek egy kis táskát is a személyes dolgoknak. (Mint az én laptopom.)

Én a helyedben megvenném a Priority-t, az a 2 ezer forintot nekem megérné a helyedben.

2018. szept. 17. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!