WIZZ Priority szolgáltatás nélkül el tudom vinni magammal a kézipoggyászom (55 × 40 × 23 cm) és egy kis hátizsákot, amiben az értékeim (mobilom, pénztárcám, +1 pulcsi) vannak?
Sziasztok!
1 hét múlva utazom Máltára. Megvettem a repjegyet még augusztus elején. Nem kértem semmilyen plusz szolgáltatást.
Lenne egy kézipoggyászom (55 × 40 × 23 cm) és egy hátitáskám amit szeretnék magammal vinni. Nem fontos az elsőbbség beszállás, sem az, hogy a kézipoggyászom az utastérben legyen, így azt a CheckIn során feladnám. Ebben az esetben a hátitáska maradhat nálam és felszállhatok vele?
Köszönöm a válaszokat!
"Annak meg külön örülök, hogy ti csak úgy f*ssátok a pénzt."
Ha fosnám a pénzt, nem fapadossal utaznék. De mivel azzal utazok, annak a feltételeihez kell alkalmazkodnom. Ennyi.
Nagyon alacsony szellemi színvonal szükséges ahhoz hogy ennyit se sikerüljön felérni ésszel, kedves kérdező...
Nem viheted fel a plusz kis táskád, a rendszerben rögzítik, hogy feladtad a másikat, így tudni fogják. A kivett értékeket pedig nem lehet táskába tenni.
Szerintem jobban jársz ha inkább veszel elsőbbségi beszállást.
Én holnap repülök. Eddig az volt a szabály, hogy lehetett vinni a kézipoggyászt, plusz egy kis retikül vagy laptop táskát mellé. Most a változással már csak egy 10kg-os táskát vihetsz, amit a gép aljába tesznek valószínűleg.
Én laptoppal repülök, ami egy kis oldal táskámban van, és mivel szeretném magamnál tudni mindkét táskám, ezért megvettem a
WIZZ Priority-t. Ez feljogosít arra, hogy ne állj sorban, és felvihesd a 10kg kézipoggyászod, és mellé engednek egy kis táskát is a személyes dolgoknak. (Mint az én laptopom.)
Én a helyedben megvenném a Priority-t, az a 2 ezer forintot nekem megérné a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!