Ha repülővel tervezünk elutzni ez problémát jelenthet? Többi lent
Hollandiából tervezünk repülővel utazni németországba. Páromnak van egy ki nem fizetett adóssága németországban, amit rendeznénk is amint kiértünk. Ez lehet probléma az utazásnál? Párom emiatt nem szeretne repülővel menni, és szeretném megnyugtatni hogy tudtommal ez nem probléma viszont nem vagyok biztos benne. Előre is elnézést ha valamit elírtam vagy összeszedetlen a dolog. Remélem érthetően fogalmaztam.
Válaszokat előre is köszönjük :)
Annyi esélyed van a rendőri igazoltatásra a repülőtéren, mint busszal autópályán.
De egy adóság miatt nem fognak előálitani, hacsak nem körözik.
Nincs adósok börtöne? Itt a bliccelőkkel sem viccelnek. Ha nem fizeted be a büntetést akkor leülöd, vagy ledolgozod. Cégnél ahol dolgozok van pár bliccelő, aki nálunk dolgozza le a kiszabott óráit.
De banki és egyéb tartozásoknál már más a helyzet.
Ismerősömnek 15 évvel ezelőtti villanyszámla hátralékát most hajtották be kamatostól.
1es: köszönöm a kommented, elfelejtettem odaírni hogy a hülyeséggel mellőzzetek :)
5ös: ha ilyen könnyen menne,már elintéztük volna.
Többieknek köszönöm az értelmes válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!