Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizzair laptop táska + hátizsák?

Wizzair laptop táska + hátizsák?

Figyelt kérdés
Sima repülőjeggyel egy laptopot és egy normál méretű hátizsákot (tehát nem az a hegymászó nagyságú) fel lehet vinni a gépre vagy meg kell vennem a Wizzair priority szolgáltatást?

2018. szept. 11. 09:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Priority kell.
2018. szept. 11. 12:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Mondd el nekem, mi az ami a Wizz oldalán félreérthető. Vannak olyan légitársaságok amelyek valóban kicsit kacifántosan írnak dolgokat és nem mindig egyértelmű de a Wizz olyan egyenes mint a pofon. [link]

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy minden járatán ingyenes lesz a nagy kézipoggyász 2017. október 29-től.

Az utasok a fedélzetre magukkal vihetnek egy darab, legfeljebb 55×40×23 cm méretű kézipoggyászt, melynek díját a viteldíj tartalmazza

A mától érvényes WIZZ Priority a következőket tartalmazza:

Elsőbbségi beszállás

A fedélzetre felvihető további egy darab, legfeljebb 40×30×18 cm méretű kézitáska

Ennyi meg egy Bambi. Az hogy a hagyományos légitársaságoknál van egy nagybőrönd meg egy nem definiált "personal item" az itten semmit de semmit nem számít.

2018. szept. 12. 04:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Dehogy kell priority. Egy kabinbőrönd és egy kisebb táska mehet, de szerintem két táskát is engednének. Sokszor utaztam már úgy, hogy nem fértem el a bőröndbe, és volt még a válltáska mellatt egy hátizsákom vagy szatyrom is. Senkit nem érdekelt. Securitinél nem is nézik, hogy melyik táska kié, felszállásnál meg csak a bőrönddel foglalkoznak.
2018. szept. 14. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!