Kutyával repülni?
Figyelt kérdés
Ázsia lenne az uticél, tudom, hogy sok légitársaság állatbarát, viszont párról egyáltalán nem tudok semmit. Az lenne a kérdésem, hogy emirates frist classon tudnék szállítani boxban vagy táskában csivavát? Össz-vissz 2,5 kiló a kutya és csendes,szociális.2018. szept. 7. 19:57
1/16 anonim válasza:
#1 Nem tudom miért van kiakadva. Ha te megteheted, akkor utazz elsőosztályon, gondolom a kutyádnak nem akarsz külön jegyet venni.
A kérdésedre a válasz Guglival, kb. fél perc alatt: [link]
2/16 A kérdező kommentje:
Nem láttam az elsőt, egyébként eleinte azért gondoltam első osztályra, hátha ott megengedőbbek. Köszönöm a segítséget
2018. szept. 7. 21:55
3/16 anonim válasza:
Ez nagyban függ, hogy miért utazol és mennyi pénzed van. Egy Emirates jegy Ázsiába első osztályon kb. 1,5 millió Forint. Ha csak nyaralni mész két hétre, akkor inkább vidd el egy jó kutyahotelba. Ha hosszabb időre utazol, akkor szerintem csak akkor válaszd az első osztályt ha tényleg kőgazdag vagy. Turista osztályon is viheted és felét kell csak kifizetni a jegynek. De te tudod, biztos, hogy megoldható. Plusz nézd meg a célország karantén szabályait.
4/16 A kérdező kommentje:
Nem szoktam a kutyámat nyaralásra vinni, mindig van ki vigyáz rá, viszont itt költözésről van szó, több év.. Tehát valahogy meg kell oldanom. Raktérben nem lehet vinni, mert pici és már 10 okban fázik szegénykém.
2018. szept. 8. 12:19
5/16 anonim válasza:
Az Emiratesnek van élő chat szolgáltatása kérdezd meg ott.
6/16 anonim válasza:
Kabinba nem lehet vinni de a raktérben nem fog megfagyni a blöki, gondoskodik a légitársaság hogy húsz fok körül legyen. Viszont ez iszonyú hosszú út, baromi megterhelés szegénynek.
7/16 anonim válasza:
Az Emirates nem enged kisállatot a kabinba. Másik légitársaságot nézz, ott simán fel lehet vinni a kisméretű kutyát megfelelő feltetelekkel. Hova utazol?
8/16 anonim válasza:
Hát én utasként nagyon nem örülnék, ha egy kutya utazna mellettem. Különösen nem első osztályon, ahol azért már baromi sokat kell fizetni, amiért el is várom, hogy normális körülmények legyenek.
Szóval szerintem ha ennyi pénzed van, hogy töbmillió forintért első osztályú jegyet vegyél, akkor inkább altasd el a kutyát, és kint vegyél egy másikat.
9/16 anonim válasza:
Nem tudom, miért kellett lepontozni a válaszom. Az Emirates nem enged kisállatot a kabinba. Ez tény. Más légitársaság enged. Ez is tény.
10/16 anonim válasza:
#9: Itt mindenkit lepontoznak, aki nem olyan választ ad, amit az illető hallani akar. Nem az számít, hogy hasznos-e, hanem hogy tetszik-e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!