Hogyan kell elképzelni a transzferes utat nyelvtudás nélkül?
Lehet hülyeséget kérdezek,annak aki már tudja hogyan kell biztos az is,de hogy működik ez a transzfer dolog? Még nem utaztam repülővel,nem volt alkalmam rá..
A kérdésem,hogy (nem beszélek idegen nyelven) honnan tudom,hogy melyik autó az ,ami engem A pontból B-be visz?
Itt problémát jelent gondolom a nyelvtudás,vagy nem?
Ezért nem mentem eddig sehová.
Köszi
ja igen,úgy hogy megtanulok angolul,mert azt hiszitek elég 3 mondatot begyakorolni,aztán ha más szavakat használnak meg csak nézzek ki a fejemből,hogy jajj nem ezt tanultam... nem nem lehet olyan hamar megtanulni,addig pedig nem is mehetek ezek szerint?
Vagy képes vagy válaszolni a feltett kérdésre,vagy nem,oktatásra nem vagyok kíváncsi,ne haragudj.
Ha az a válasz,hogy anélkül nem lehet boldogulni,akkor oké,de te nem ezt mondod,hanem miért vagyok olyan idióta hogy nem veszem a fáradtságot rá,amihez mi közöd van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!