Liszt Ferenc reptér 2-es terminálnál a fenti parkolóban kb.5 percet voltam (úgy tudom, annyi az ingyenes). Jegyem volt, amivel kifele kinyílt a sorompó és olvastam a "Viszontlátásra! " üzenetet. Biztos belül voltam 5 percen?
Figyelt kérdés
Ebben az esetben kizárt, hogy esetleg 5-6 perc között lehettem bent? (Órámat pont nem néztem) Remélem nem arra megy ki a játék, hogy ha tovább vagyok bent pár másodperccel akkor jön a magas pótdíj.2018. aug. 10. 16:01
1/3 anonim válasza:
Ha nem lettél volna 5 percen belül, akkor nem nyílt volna a sorompó.
2/3 anonim válasza:
Az ott egy magánteruleten lévő parkoló, ahol a sorompó nem nyílik, ha tartozásod van.
3/3 anonim válasza:
Ha 5 percen túl vagy, nem nyilik a sorompó. Ne pánikolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!