Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Budapest - Isztambul?

Budapest - Isztambul?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Budapestről utaznék Isztambulba 4 napról lenne szó azaz december 22.-én indulnék és 25.-én vissza. Utána néztem a járatoknak,a Turkish Airlines társaságra találtam a legtöbb ajánlást.

Ha elmegyek a Budapesti irodájukba,ott is el tudom intézni a repülőjegyt,utasbiztosítást? Mit érdemes odavinnem?

Bocsánat,ha butaságot kérdezek,de most utazom először,hátha van valakinek tapasztalata.

Köszönöm.

2018. aug. 6. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Szia! Szerintem már senki nem vásárol jegyet irodába, inkább a neten vedd meg. vagy a Turkishnál amit úgy találsz meg hogy Turkish Airlines, vagy a Pegasusnál. Ezt úgy hívják hogy Pegasus Airlines és flypgs az oldaluk!

Megnéztem neked és a Pegasus picivel olcsóbb, ha pedig tudnád egy nappal később indítani az utadat akkor 38 ezer lenne a végösszege.

A Turkis Airlines a nagy isztambuli reptérre megy ahonnan van metró, a Pegasus meg a Sabiha Gökcen nevűre. Ez egy pilótanő volt egyébként.

Sok sikert és szólj ha elakadsz.

2018. aug. 6. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Utasbiztosítást pedig ne a légitársaságnál intézd, hanem a neten: pl. netrisk.hu
2018. aug. 6. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
A Sabiha Gökcenről még be kell mászni a belvárosba, nem tudom, mennyivel drágább most a Turkish Airlines, mint a Pegasus, de annyit nekem megért a múltkor.
2018. aug. 7. 01:49
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Az alapjan valaszd a tarsasagot, hogy hol lesz a szallasod. İstanbul hatalmas varos (ugy nezd, hogy pl. Magyarorszagon elindulsz es elmesz Gyorig, İstanbulban meg mindig csak İstanbulban lennel), es bizonyos orakban egy ropke 3-4 kmes autoutat is orakba telhet megtenni. Ha az azsiai oldalon szallsz meg, akkor pegasus, ha az europai oldalon, akkor THY. Mindkettonek van honlapja, ahol tenyleg max a nevedet meg az adataidat kell tudnod leirnod a foglalashoz.
2018. aug. 7. 03:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2018. aug. 7. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!