A Wizzair honlapján vettem repjegyet svajcba, probáltam minél olcsóbban pl nem fogalaltam ülőhelyet. Mit jelent az online utasfelvétel?
Az online utasfelvétel azt jelenti, hogy te az online felületen megadod az adataidat indulás előtt, ezzel megcsinálod a beszállókártyádat. Ezzel magadnak is, másoknak is időt spórolsz, ráadásul elkerülsz egy irdatlan büntetést, amit akkor fizetsz majd meg, ha ezt más csinálná meg helyetted a reptéren.
Ha elveszik a feladott poggyászodat, akkor természetesen vihetsz egy kis szütyőben éértékeket magaddal.
De ezek annyira értelmesen vannak leírva a cég honlapján is, emailjeiben is!
Legutóbb, amikor mentünk, nem vették el a kézipoggyászt, de függ a dolog attól, mekkora gép megy és mennyi utas van. Most új szabályok vannak, majd kialakul. Kis kézitáskát felvihetsz, de csak úgy, hogy utasfelvételkor benne van a kabinbőröndben, ha azt mégis elveszik, csak kiveszed belőle.
Szerintem érdemes helyet foglalni, szinte biztos, hogy külön ültetnek benneteket, a maradék legrosszabb helyekre. Egyébként sem valami kényelmes egy fapados utazás, szerintem párezer ft-ot megér, hogy legalább normális helyen, egymás mellett utazzatok. Ennyiért egy kávét nem kapsz Svájcban. Az utazásnak szerintem nem az önsanyargatásról és görcsös spórolásról kell szólnia.
Az online checkin, magadnak neten kitöltöd a beszállókártyát, érdemes kinyomtatni, de telefonon is be lehet mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!