Repülőre felengednek részeg embert?
Figyelt kérdés
Nem hangoskodik, nem balhézik, járni is tud, csak látszódik rajta, hogy már nem szomjas.2018. jún. 18. 07:22
1/9 anonim válasza:
Ha már tántorog, akkor valószínűbb, hogy nem. Ha csak vörös a feje és piaszaga van, akkor kitüntetett figyelemben részesül, de nem dobják le a járatról. De azért nagyon bebåszva nem szerencsés repülni, könnyen túl lehet lőni a célon és csúnya kártérítési számlákat csinálni, amit aztán fizethetsz életed végéig.
2/9 anonim válasza:
Ha te vagy a pilóta vagy a másodpilóta, akkor tuti nem. :D
Ha stewardess vagy, nos, minden bizonnyal akkor sem. :D
Viccet félretéve, teljesen egészségesen és józanon is lehet egy problémád, én biztosan nem "tetézném" azzal, hogy leiszom magam.
3/9 anonim válasza:
Inkább vegyél be egy enyhe nyugtatót, valami recept nélküli gyógynövényeset.
4/9 anonim válasza:
ha láthatóan ittas vagy, esetleg kötekedős hangulatod is van, akkor nem. de jobb is ha nem utazol erősen ittasan, mert ha miattad meg kell szakítani az utat, és kitérő reptéren kell leszállni, az neked komoly összegbe fog kerülni
5/9 anonim válasza:
Engem felengedtek a repulore reszegen
6/9 A kérdező kommentje:
3-as! A receptre kapható nyugtatók sem érnek túl sokat nem hogy ezek a gyógynövényes szemetek, amik közül szinte már az összeset végigpróbáltam. Az alkoholnak legalább van hatása. :) És nem vagyok kötekedős típus még erősen részegen sem, de éppen csak annyit innék, amennyire szükségem van.
2018. jún. 20. 08:37
7/9 anonim válasza:
hát de... ne igyál. probléma megoldva. csak kibírod 1 repülőútnyi időre. amúgy ha nagyon akarsz, a repülőn is tudsz alkoholt venni
8/9 A kérdező kommentje:
Nem alkohol nélkül nem bírom ki... Pont azért innék, mert repülnöm kell.
2018. jún. 20. 19:17
9/9 anonim válasza:
óóóó hogy te félsz a repüléstől! hát... ne félj :D foglald el magad, olvass, hallgass zenét, nézz filmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!