Van a repülő gépeken wifi?
Van amelyiken igen.
Is there a Wi-Fi internet connection available on flights?
Topic: Inflight entertainment Last modified: July 03, 2015
You can use the Wi-Fi connection provided on our Boeing 777-300 ER type aircraft. We are working toward expanding the availability of our Wi-Fi services in the near future. For more detailed information please visit our inflight entertainment page.
Vannak olyan légitàrsasàgok, ahol màr van (Lufthansa, Swiss, Air Austral, Emirates...)
A Turkisht konkrétan nem tudom, de elképzelhető, hogy màr van nàluk is.
Lufthansàn 3 euro az alapcsomag a rövidtàvú jàraton, a leghosszabb tàvún adatforgalomtól függően 20-50 euro között voltak a csomagok.
De nagy sebességre ne szàmíts, filmet nézni, streamingelni nem fogsz tudni vele, csak nagyon alap dolgokra tudod hasznàlni, mint pl email, esetleg hírolvasàs.
A repülőgépeken levő wifi lehetőségeket a korábbi válaszadók kitárgyalták.
Te a repülő gépekről kérdeztél, ez egy különösen szerteágazó, nehéz terep: ezek többsége csak addig szolgáltat wifi jelet az eldobás, reptetés után, ameddig földet nem ér. És ez egyránt igaz a windowsos, androidos és iphone rendszerekre is. Repül, van wifi, ha leesik, összetörik.
Utolsó, mondjuk talàn azért, mert jóval olcsóbb?
Én nem tartanàm magam szarràgónak, és rendszeresen utazom is, van hogy havonta több long haul flightot is lenyomok, de ha pl van mondjuk 5-600 euro különbség a két ajànlat között, akkor én is inkàbb àtszàllnék. Még ha keleti irànyba kellene mennem, akkor is.
De még Európàn belül is, múltkor a Pàrizs-Budapest viszonylat a Lufthansàval àtszàllàssal került kb negyedannyiba, mintha közvetlen mentem volna, Air France-al, vagy Easyjettel. (Mivel utàna CDG-ről ment tovàbb a tengerentúli jàratom, amire a munkahelyem màr megvette a jegyemet, tehàt így időben viszonylag kötve voltam, ezért pl BVA-re vagy Orlyra érkezni nem volt opció...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!