Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy kell neckermannal poggyás...

Hogy kell neckermannal poggyásszal utazni?

Figyelt kérdés
Még sosem utaztam poggyásszal, mindig csak egy kézipoggyászt vittem a repülőre. Most először rendes poggyásszal is utazom, gondolom a becsekkolás előtt kell feladni, de hol és mikor?
2018. máj. 9. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Ez nyilván az üzemeltető légitársaságtól függ, nem a Neckernanntól.
2018. máj. 9. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lényegtelen az, hogy a Neckermannál vásároltad a jegyet/utazást. A feladható poggyászt az utasfelvételi pultnál tudod leadni. Megnézed a nagytáblán, hogy a te járatod számára mely check-in pultokat nyitották meg, azoknál tudod feladni. Néhány légitársaság nyit meg csomagfeladó pultot, ebbe a sorba állhatnak be azok az utasok, akik online becsekkoltak, és csak a pogyót akarják feladni.
2018. máj. 9. 20:26
 3/7 A kérdező kommentje:
ez a check in pult rögtön a bejáratnál van nem? Úgy szoktam utazni hogy kinyomtatom a jegyet, bemegyek a kapun és rögtön jön a biztonsági kapu és ellenőrzés. Ezek előtt kell feladni a poggyászt?
2018. máj. 9. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom észrevetted-e, de amikor a Neckermannak fizettél, a jogot is megszerezted, hogy feltartsad egy ügyintézőjüket. Nem lenne egyszerűbb tőlük megkérdezned?
2018. máj. 10. 09:46
 5/7 A kérdező kommentje:
nem lenne egyszerűbb leírni itt? Amúgy megkérdeztem de kb. adtak egy semmit mondó sablon választ amiből nem derült ki semmi
2018. máj. 10. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, a bejáratnál az a rengeteg, számmal ellátott pult, ahol a kígyók kígyóznak azok az utasfelvételi pultok. Még az utasbiztonsági ellenőrzés előtt.
2018. máj. 10. 19:02
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat most már értem
2018. máj. 10. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!