Hogyan tudnám kifizetni a repülöjegyet ha a foglalásnál véletlenül forint szerinti utalást igényeltem de magyar számlával nem rendelkezem? Wizzair
A wizzair honlapján elég hamar megtaláltam a választ:
"JÁRATOT FOGLALTAM, ÉS A BANKI ÁTUTALÁST VÁLASZTOTTAM, DE MÉGIS HITELKÁRTYÁVAL SZERETNÉK FIZETNI. LEHETSÉGES EZ?
Új foglalást kell indítania az aktuális viteldíjakon, ha mégis hitelkártyával szeretne fizetni."
Ugyan innen egy másik infó:
"BANKI ÁTUTALÁS ESETÉN MIKOR KELL ÁTUTALNOM AZ ÖSSZEGET?
A fizetésnek a foglalást követő 24 órán belül kell teljesülnie. A foglalás visszaigazolása 4–5 napot is igénybe vehet."
Ja hogy utalni szeretnéd mégis, csak svéd számláról. Amikor kezdeményezed az átutalást, akkor észre kell hogy vegye a rendszer hogy nem svéd koronás számlára utalsz és akkor elvileg fel kell hogy ajánlja, hogy forintban add meg az összeget (és hogy az átutalás teljes költségét te állod, ez nem egyértelmű nemzetközi utalásnál).
Viszont 24 órán belül garantáltan nem fog megérkezni a lóvé.
Mivel ahogy látom a közleménybe irt kód alapján azonosítják az utalást, valószínűleg egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb is lenne a transferwise.com-al utalnod.
A 24 órás határidőt viszont tényleg komolyan veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!