Repülőre fel lehet vinni kaját?
Kézipoggyászba milyen kajákat lehet tenni?
Ami érdekelne: kenyér, chips, innivaló (ha jól tudom csak 1 dl-s üvegekbe, de nem vagyok benne biztos), meg visszafelé külföldről ilyen külföldi kaják...csoki, chips, sajt stb.
Ja és...
Ryanair
Olaszország
Száraz kaját lehet vinni gond nélkül (kenyér, chips), de folyadékot és kenhetőt nem lehet az átvilágításnál átvinni csak akkor ha max. 100ml-es kiszerelésben van, és összesen talán 1l-ig.
Viszont, amit az átvilágítást követően veszel, azt fel tudod vinni (pl. vehetsz magadnak ott innivalót, vagy beviszel egy üres palackot és feltöltöd a mosdóban).
Nem régi tapasztalatom szerint ez ilyen nem is tudom milyen függő, ember? helyzet?
Egyiptomból jöttünk haza fájdalmasan korán, és a hotel adott útravalót amiben volt kis dobozos gyümölcslé, banán, narancs, vaj, péksüti meg szendvics.
Valakinek gond nélkül átengedték, pl nekem az egész csomagot, a többiektől viszont elvették az üdítőt.
Hazafele ha "szuvenírnek" hozod akkor a bőröndbe jobb helye van, de én valahogy simán hazahoztam pl a hátizsákomban 4 ellenőrzésen át (mert át kellett szállnunk hazafele) egy fányi banánt :D míg mástól elvettek ezt-azt.
Egyiptomban egy bombát is simán átengedtek pár éve sajnos, úgyhogy az ottani állapotok nem mérvadóak.
Száraz ételt minden további nélkül vihetsz, a megkent szendvicsekkel sem lesz baj. Ahogy írták a folyékony és krém állagú ételeket nem lehet, pl. egy üveg nutellát vagy lekvárt nem vihetsz.
1 dl-es kiszerelésű innivalókkal én inkább nem égetném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!