Ahhoz, hogy pilóta lehessek milyen végzettségek szükségesek?
Figyelt kérdés
Milyen végzettségek szükségesek hozzá, mennyire megterhelő, és hány évbe telik kb.. hogy azzá válhassak? Diplomát minden féleképpen szeretnék majd. 15/l2018. márc. 24. 18:50
1/4 anonim válasza:
Én a helyedben elkezdeném a vitorlázó repülést, és ha az megy akkor lehet váltani motorosra, és így tovább..
Ez egy hosszú folyamat.
A forma1-es pilóták is mind gokarton kezdték..
2/4 anonim válasza:
Valóban jó ötlet az előző válaszoló által leírt módszer, de egyetemen is lehet pilótának tanulni, 7 félév a képzés, de ahhoz előtte érettségi és angol nyelvvizsga szükséges. Ott nem elvárás, hogy legyen bármiféle gépre jogosításod.
3/4 anonim válasza:
Sok idő, és rhadt költséges.
Én helikopter pilóta akartam lenni... 2-3 misinél KEZDŐDIK a dolog, úgyhogy elég gyorsan "hagyjuk".
4/4 anonim válasza:
Drága drága, Nyíregyházán egyetemen a pilótaképzés ára 7 félévre 16,4 millió forint ha jól emlékszem, viszont lehet rá felvenni diákhitelt, egyetem után pedig a fizetésedből simán vissza tudod fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!