Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mit vihetek magammal feladott...

Mit vihetek magammal feladott poggyaszban, valamint hol tudom felvenni a vegallomason?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 nap mulva lesz eletem elso hosszu utja, 3 atszallassal. Kivancsi lennek hogy mit vihetek magammal a feladott poggyaszban?(AirFrance) valamint mit vihetek fel kezi poggyaszban a gepre? Valamint.. Lenne 3 atszallasom. A vegallomas Monterrey(Mexiko) atszallasom Parizsban, Mexiko varosban lenne. Az emigracios pultos dolog hogy megy? :) Valamint az elso ponton kell elvegeznem?(Jelen esetben Mexiko varos)vagy oedig a vegallomason? Valamint a feladott poggyasz felvetele hogy van? Elore is koszonom, helyesirasert elnezest kerek, de sajnos munka idom van.

2018. márc. 23. 19:29
 1/1 anonim ***** válasza:

hehe, te is melo helyett GYIKozol? ;)

A repteren a pultos neni meg fogja mondani, hogy melyik varosban kell felvenned a csomagot. Valoszinu, hogy csak a vegallomason (Monterrey), de nem jartam meg Mexicoban, ha olyan mint az USA, akkor viszont ugy van, hogy akkor veszed fel a csomagot, amikor eloszor az orszagba belepsz, ebben az esetben Mexico Cityben felveszed a csomagot es ujra leadod, es megint felveszed vegul Monterreyben. De a neni a repteren megmondja biztosan.

itt van h AF mit lehet vinni:

[link]

legorgetsz latni fogod, hogy in the cabin:.... in the hold:....

cabin az amit felviszel magaddal az utasterbe, in the hold pedig ami a becsekkolt borondben megy a csomagterbe

a 100 milis folyadek szabalyrol ugye hallottal?

2018. márc. 23. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!