A Wizztoursnál a hotel árnál ha nem közöl egyébb költségeket akkor kell-e fizetni vagy csak aki tájékoztat?
Figyelt kérdés
Egyébb költségek pl: helyi adó, idegenforgalmi adó2018. márc. 19. 09:19
1/8 anonim válasza:
Külföldön a szállás árában általában benne van az idegenforgalmi adó - azért nem kell külön fizetni.
2/8 anonim válasza:
1-es, kb tucatnyi példát tudnék mondani arra, hogy ez nem igaz. Településenként, régiónként eltérhet a gyakorlat.
3/8 anonim válasza:
Jó, akkor úgy írom, hogy Wizztours hotelnél nem igazán hiszem, hogy külön idegenforgalmi adó lenne.
Nyilván Horvátországban egy kempinges szállásfoglalásnál könnyebben előfordulhat.
De kérdező, én ilyenkor azt szoktam javasolni, hogy miért nem közvetlenül a Wizztours-t kérdezed meg - biztosan ők is (szívesen) válaszolnak.
Itt a gyakorin, szállás, minden ismerete nélkül csak találomra lövöldözünk.
4/8 anonim válasza:
Oda szokták írni, hogy "egyéb helyben fizetendő költségek még lehetnek".
5/8 A kérdező kommentje:
Van amelyiknél oda van írva van amrliknél meg nem. Ha nincs odairva akkor lehetnek adok? Ez lenne a kerdesem
2018. márc. 19. 16:01
7/8 anonim válasza:
Amúgy ha eljutsz odáig, hogy megkérdezed őket, akár tovább is léphetsz. Gondolom interneted van, a google nevű programot pedig könnyen megtalálod. Na az az a találmány, amely képes repülőjegyet is találni, majd szállást is.
Hidd el, csak a lúzereknek nincs annyi eszük, hogy ezt megtegyék.
8/8 A kérdező kommentje:
Hidd el már lefoglaltam a repjegyet. Ez egy szimpla kerdes volt, ha ertelmetlennek gondolod tekerj tovabb. Koszi. Ja es nem egyertelmu
2018. márc. 20. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!