Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Rossiya légitársaság vélemény?

Rossiya légitársaság vélemény?

Figyelt kérdés
2018. márc. 10. 12:13
 1/7 A kérdező kommentje:
És poggyász meg minden téren ugyan azok vonatkoznak rá, mint az aeroflotra? Van honlapja, de csak aeroflotos kárytát meg vmiket hoz be amik rajtam nem segítettek.
2018. márc. 10. 12:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Lehet én vagyok a béna, hogy nem találtam
2018. márc. 10. 12:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, hogy a guglit használod.
2018. márc. 10. 13:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam, meg a személyes véleményét nem tudom megkérdezni
2018. márc. 10. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Én Indiába utaztam velük (Aeroflotos jegyem volt, de ők repültèk az utat).

1. A gép elég ramaty állapotban volt (egy TU 204-es ha jól emlékszem), de odaèrt. Fedélzeti szórakoztatórendszer nulla (se kèpernyő, semmi), mondjuk a làbhely ok volt a turistaosztályon is. Stuwik nem túl kedvesek. WC iszonyat koszos és büdös volt, egyszer mentem el a 8 óra alatt, inkàbb kibírtam a reptérig.

2. Szabad ülőhelyválasztás volt mikor én mentem, odafelé így nem volt túl helyem, visszafelé sikerült vészkijàrat mellé ülnöm az első sorba. De elég nagy a tülekedès.

3. Kaja viszonylag rendben volt.

4. Mivel baromira nem nézi senki, hogy ki milyen piát visz fel a duty freeből a fedélzetre, ezèrt az utazóközönsèg màr fèlúton ennek megfelelő állapotban volt. (Értsd : az indiaiakon, akik nem nagyon isznak-meg rajtam- kívül nem volt egy darab józan ember a gépen)

5. Baromi sokat késtünk oda is, vissza is. Nekem annyiból màkom volt, hogy Moszkvàban (mert persze a csatlakozàst lekéstem) feltuszkoltak egy Malèv gépre az Aeroflot helyett, de a tesòm 1 hónappal kèsőbb ugyanazzal a jàrattal menve 4 napra ètlen-szomjan Seremetyevon ragadt, a kártyáját elloptàk, pènze nem volt, egy Malèves pilóta volt osztàlytàrsam segítsègével tudott valahogy hazajutni.

2018. márc. 10. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Szóval ebből látható, hogy nem ma volt, hanem 8 éve, lehet azóta jobbak a feltételek, nem tudom.

Csomagra ugyanazok a feltètelek vonatkoztak.

2018. márc. 10. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy éve voltam belföldi járaton (VVO-SVO). A gép átlagos állapotú, a wc tiszta. Képernyő volt, de error volt rá kiírva, a töltő működött. Stuvik is átlagosak, az étel jó. Hozhattak volna többször is inni. Mi kaptunk ülőhelyszámot, nem egymás mellé, de szerencsére közénk nem ült senki. Nem késtünk, alkohol nem volt. Méretre nem emlékszem, 23 kg volt a max súly. Simán kibírható volt.
2018. márc. 11. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!