Rossiya légitársaság vélemény?
Én Indiába utaztam velük (Aeroflotos jegyem volt, de ők repültèk az utat).
1. A gép elég ramaty állapotban volt (egy TU 204-es ha jól emlékszem), de odaèrt. Fedélzeti szórakoztatórendszer nulla (se kèpernyő, semmi), mondjuk a làbhely ok volt a turistaosztályon is. Stuwik nem túl kedvesek. WC iszonyat koszos és büdös volt, egyszer mentem el a 8 óra alatt, inkàbb kibírtam a reptérig.
2. Szabad ülőhelyválasztás volt mikor én mentem, odafelé így nem volt túl helyem, visszafelé sikerült vészkijàrat mellé ülnöm az első sorba. De elég nagy a tülekedès.
3. Kaja viszonylag rendben volt.
4. Mivel baromira nem nézi senki, hogy ki milyen piát visz fel a duty freeből a fedélzetre, ezèrt az utazóközönsèg màr fèlúton ennek megfelelő állapotban volt. (Értsd : az indiaiakon, akik nem nagyon isznak-meg rajtam- kívül nem volt egy darab józan ember a gépen)
5. Baromi sokat késtünk oda is, vissza is. Nekem annyiból màkom volt, hogy Moszkvàban (mert persze a csatlakozàst lekéstem) feltuszkoltak egy Malèv gépre az Aeroflot helyett, de a tesòm 1 hónappal kèsőbb ugyanazzal a jàrattal menve 4 napra ètlen-szomjan Seremetyevon ragadt, a kártyáját elloptàk, pènze nem volt, egy Malèves pilóta volt osztàlytàrsam segítsègével tudott valahogy hazajutni.
Szóval ebből látható, hogy nem ma volt, hanem 8 éve, lehet azóta jobbak a feltételek, nem tudom.
Csomagra ugyanazok a feltètelek vonatkoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!