Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Kézipoggyászban fel lehet...

Kézipoggyászban fel lehet vinni élelmiszert? Többi lent

Figyelt kérdés

Fapados légitársasággal utazok,csak kézipoggyászt viszek. Szeretnék hozni par olyan dolgot, amit itt nem tudok megvenni. Gyári csomagolasban hozhatok ilyeneket pl, hogy mák, cukor (szőlőcukor por, ami itt nincs 😁), meg egyéb hasonló csomagolású dolgok, amik nem olyan kozismertek ezért nem írom le, viszont csak a magyar bioboltbol tudom beszerezni.

?

2018. márc. 8. 10:44
 1/7 A kérdező kommentje:
Mármint Magyarország rol utazom, es most külföldön vagyok-azert irtam, h itt nem tudom beszerezni. ahova majd lesz egy repulos visszautam 🙂
2018. márc. 8. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezekrol egyedul nem ment eldonteni, hogy folyekonyak-e vagy testi sertesre alkalmas eszkozok-e?
2018. márc. 8. 10:53
 3/7 anonim válasza:
Az első válaszolónak igaza van, de a mákkal megfogtál. :D Vki erről tud vmit?
2018. márc. 8. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Azt tudom a mákról, hogy nem folyékony és a pilótát sem lehet vele leütni...
2018. márc. 8. 12:35
 5/7 anonim válasza:
Jól vanna. Nem kell felkapni a vizet, nem vagyok fogyatékos, tudom hogy nem éles, és nem folyékony. És azzal is tisztában vagyok, hogy az ópium nem a mákszemekből készül, de ettől függetlenül, más országokban, a mák mint élelmiszer elég nagy tabu.
2018. márc. 8. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Editke, ha elarulnad, hogy melyik orszagrol van szo, akkor talan meg segiteni is tudunk!
2018. márc. 8. 18:28
 7/7 A kérdező kommentje:

Franciaország az uticel

De de talán még el tudom dönteni, h folyékony - e, vagy veszélyes- e, de nem vágtam, hogy ezeket a szempontokat kell figyelembe venni bocsi...

De köszi a válaszokat, kitalaltam, hogy az akart lenni, hogy : igen, ezeket viheted a kézipoggyászban, mivel nem folyékonyak, es nem is veszélyesek..

Peace ✌️

2018. márc. 15. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!