Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha valakinek magángépe van?...

Ha valakinek magángépe van? Folytatás lent.

Figyelt kérdés
Ha valakinek magángépe van és helyet bérel hozzá egy nemzetközi repülőtéren és ő el akar utazni vele valahova, akkor a repülőtér adja neki a pilótát és a stewardesst vagy ő maga alkalmaz sajátot? Tehát a reptér biztosít személyzetet a gépedhez vagy neked kell külön alkalmazni, illetve ha külön kell alkalmazni akkor azt a reptéren meg lehet tenni? Félreértés ne essék nem azért kérdem mert én olyan hű de gazdag lennék, csak érdekel.
2018. febr. 28. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A repülőtérnek nincsenek pilótái, sem stewardessei. Ők a légitársaságok alkalmazottai. Egy magángépet vagy a tulajdonosa vezeti vagy saját alkalmazottja, aki pilóta.
2018. febr. 28. 10:17
 2/9 D. Brasco ***** válasza:
100%
A te magán gépednek semmi köze a reptér dolgozóihoz......pilotabol/szerelőből/sztyuiból mind mind saját kell!
2018. febr. 28. 10:44
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Szertinem Amerikában ahol igen sok magángép van, ott biztosan vannak cégek akik alkalmaznak pilotákat, és légiutaskíséröket, és mikor utazni akarsz akkor egyszerüen bérelsz valakit.

Szerintem igy lehetséges, mert a pilota és a styui is cvsak x orát dolgozhat. Vagy is megjössz egy 10 órás útrol és pár óra múlva tovább indulsz akkor csak egy pilota cserével tudsz menni....

2018. febr. 28. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:
49%

meg a nagy Amerikaban is eleg gazdagnak kell lenni ahhoz, hogy magangeped legyen

ha egy Travolta kaliberu gazdag ember vagy, aki hiresen repules megszallott, akkor te magad vezeted a gepet, keress ra a hazara, a csavonak kifuto van a kertjeben meg "garazs" ahova a boszme Boeing-jet parkolja :D (ja most olvastam, hogy a Boeing mar nincs meg neki...)

Vagy pedig alkalmazol pilotakat. Ezek 24/7 keszenletben allnak, mert akarmikor kitalalhatod, hogy menni akarsz valahova, ok elokeszitik a geped, elintezik az utvonalat, neked csak ki kell gurulni a limoval a gep lepcsojehez.

De a nagy tobbseg (meg az olyan hiresek is mint Bruce Willis vagy Ron Howard) inkabb berelik a gepet. A legtobb repteren van 1-2 ceg, akiktol magangepet lehet berelni es elvisznek ide-oda. Ismerek is 2 pilotat, akik a hires embereket furikazzak. Barmikor jon a cegtol a telefon hogy Miss Jovovich Vegasba akar menni, a csavo megy a repterre, elokesziti a gepet, az utvonaltervet, Milla beszall, elmennek Vegasba, ha csak jonnek-mennek a csavo a repteren marad, ha par napot maradnak, akkor a csavo vagy ottmarad vmi olcsobb hotelben, vagy ha kozel van a varos, akkor inkabb hazautazik majd vissza, es visszarepuli a gepet a hires utassal.

Csak az olyan repules megszallottak, mint a Travolta vagy a Harrison Ford tartanak magangepet, mert ok maguk is pilotak, de a legtobb gazdag csak berli a gepet, mint mas a taxit vagy a limot. A helyzet az, hogy gepet nemcsak megvenni de fenntartani is marha koltseges es a gazdagok inkabb berelnek es a penzt valami masba fektetik.

2018. febr. 28. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

Kedves előttem író! Meglepődnél, itthon milyen sok magángép van! Még felső kategóriás luxus repülőből is van pár. Nem kell hozzá USA, Hollywood.

A repülőtér a földi kiszolgálást tudja biztosítani. Tehát állóhelyet, tankolást, jégtelenítést, fel- és leszállítást. A tárolás is elég tetemes összeg,

Pilóta lehetsz te magad is. Egymotoros gépre, látva repüléshez aránylag olcsón el lehet jutni.

Ilyen gépeken ritkán van utaskísérő. Luxusgépeken a saját személyzeted szolgálhat ki. Rendszerint ugyanazok, akik egyébként is a háztartásodhoz tartoznak.

2018. márc. 1. 10:54
 6/9 anonim ***** válasza:
68%

Egy kis olvasnivaló:

[link]

2018. márc. 1. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi baj van a válaszommal? Tényeket írtam le, kérdésre is felel.
2018. márc. 2. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi baj van a válaszommal? - semmi, csak az ugyeletes pontozohuszar ide is elert

nekem meg olyan valaszaimat is lepontozzak, ahol csak igen/nem-mel kell valaszolni, pl. a 31-es busz megall-e az Orson :D :D :D

2018. márc. 2. 18:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy nem én voltam, mindenki válaszát köszönöm.
2018. márc. 2. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!