Ha valakinek magángépe van? Folytatás lent.
Szertinem Amerikában ahol igen sok magángép van, ott biztosan vannak cégek akik alkalmaznak pilotákat, és légiutaskíséröket, és mikor utazni akarsz akkor egyszerüen bérelsz valakit.
Szerintem igy lehetséges, mert a pilota és a styui is cvsak x orát dolgozhat. Vagy is megjössz egy 10 órás útrol és pár óra múlva tovább indulsz akkor csak egy pilota cserével tudsz menni....
meg a nagy Amerikaban is eleg gazdagnak kell lenni ahhoz, hogy magangeped legyen
ha egy Travolta kaliberu gazdag ember vagy, aki hiresen repules megszallott, akkor te magad vezeted a gepet, keress ra a hazara, a csavonak kifuto van a kertjeben meg "garazs" ahova a boszme Boeing-jet parkolja :D (ja most olvastam, hogy a Boeing mar nincs meg neki...)
Vagy pedig alkalmazol pilotakat. Ezek 24/7 keszenletben allnak, mert akarmikor kitalalhatod, hogy menni akarsz valahova, ok elokeszitik a geped, elintezik az utvonalat, neked csak ki kell gurulni a limoval a gep lepcsojehez.
De a nagy tobbseg (meg az olyan hiresek is mint Bruce Willis vagy Ron Howard) inkabb berelik a gepet. A legtobb repteren van 1-2 ceg, akiktol magangepet lehet berelni es elvisznek ide-oda. Ismerek is 2 pilotat, akik a hires embereket furikazzak. Barmikor jon a cegtol a telefon hogy Miss Jovovich Vegasba akar menni, a csavo megy a repterre, elokesziti a gepet, az utvonaltervet, Milla beszall, elmennek Vegasba, ha csak jonnek-mennek a csavo a repteren marad, ha par napot maradnak, akkor a csavo vagy ottmarad vmi olcsobb hotelben, vagy ha kozel van a varos, akkor inkabb hazautazik majd vissza, es visszarepuli a gepet a hires utassal.
Csak az olyan repules megszallottak, mint a Travolta vagy a Harrison Ford tartanak magangepet, mert ok maguk is pilotak, de a legtobb gazdag csak berli a gepet, mint mas a taxit vagy a limot. A helyzet az, hogy gepet nemcsak megvenni de fenntartani is marha koltseges es a gazdagok inkabb berelnek es a penzt valami masba fektetik.
Kedves előttem író! Meglepődnél, itthon milyen sok magángép van! Még felső kategóriás luxus repülőből is van pár. Nem kell hozzá USA, Hollywood.
A repülőtér a földi kiszolgálást tudja biztosítani. Tehát állóhelyet, tankolást, jégtelenítést, fel- és leszállítást. A tárolás is elég tetemes összeg,
Pilóta lehetsz te magad is. Egymotoros gépre, látva repüléshez aránylag olcsón el lehet jutni.
Ilyen gépeken ritkán van utaskísérő. Luxusgépeken a saját személyzeted szolgálhat ki. Rendszerint ugyanazok, akik egyébként is a háztartásodhoz tartoznak.
Mi baj van a válaszommal? - semmi, csak az ugyeletes pontozohuszar ide is elert
nekem meg olyan valaszaimat is lepontozzak, ahol csak igen/nem-mel kell valaszolni, pl. a 31-es busz megall-e az Orson :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!