Reptéren ki lehet húzni egy éjszakát?
Körülbelül 10 éve ki szeretném próbálni a repülést, de eddig sosem nyílt lehetőségem rá. Most viszont - fél év bizonytalanság után - az idő előrehaladtával súlyosbodó, krónikus betegséget diagnosztizáltak nálam, így szeretnék minél több mindent kipipálni arról a bizonyos bakancslistáról.
Európai nagyvárosokba találtam akciós jegyeket, de olyanokat nem, amikkel egy napon belül oda és vissza is jutok, maximum másnapi visszautat találtam. A transzfert és a szállást nem tudom megengedni magamnak, viszont nem tudok tovább várni. Mondjuk délutáni landolás után el tudom tölteni az időt a reptéren a másnap reggeli visszaindulásig? Kötelezhet valaki arra, hogy bemutassam a repjegyemet? Ha nem, simán mondhatnám azt is, hogy lekéstem a csatlakozásomat, azért vagyok ott stb. Kaját és vizet vinnék magammal, azzal nem lesz gond.
A jó hír az, hogy rengeteg olyan célállomás van, ahova reggel kimehetsz, este hazajöhetsz. Valószínűleg nem jól keresel, használj valami rendes keresőt: azair.com vagy skyscanner ideális erre.
Így egészen biztosan találsz egynapos jegyeket Charleroi-ra, Milánóba, Rómába, Nápolyba, Londonba, Eindhovenbe, Berlinbe, Billundba, Koppenhágába... hadd ne soroljam tovább.
De ha elfogadsz még egy tanácsot: rengeteg olcsó hely van, ahova a szállás pár ezer Ft éjszakánként. Főleg a Balkánon. Lemész, megalszol 1-2 napot Szarajevóban, Szófiában, Tiranába majd hazajössz olcsón. Ráadásul még látsz is valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!