Mi történik azokkal a tárgyaimmal, amiket a reptéren a kézi poggyász ellenőrzésekor elvesznek?
Elég sok elektronikai eszközt szeretnék vinni magammal (laptop, annak töltője, tablet, mobil, fényképezőgép, power bank, hajszárító, usb hangfal, plusz 2 töltő), ezt mind kézipoggyászban, és félek, hogy esetleg túl soknak tartják az ellenőrzéskor, és kivetetik velem. Ilyenkor van még lehetőségem odaadni azoknak, akik kikísértek a reptérre, hogy vigyék haza, vagy a reptér elkobozza, és soha többet nem látom?
Még sosem repültem, és rengeteg helyen próbáltam utánakeresni, de egyszerűen nem találom a választ sehol. Úgyhogy előre is köszönöm a hasznos válaszokat!
A power bank-ot nem fogjak a fedelzetre felengedni, mert tuzveszelyes. Azt csak feladott poggyaszban szabad szallitani.
Minden mast vihetsz magaddal a kezitaskaban.
Amikor legutobb Ferihegyrol indultam a szuleim egesz a biztonsagi kapuig bekisertek, es ha akkor ott lett volna nalam valami, amit nem lehet a fedelzetre felvinni, meg siman oda tudtam volna nekik adni.
ma 22:31 igazad van, en tevedtem, elnezest
power bankot kizarolag az utasterben lehet szallitani, es a feladott poggyaszba tilos tenni, tuzveszelyes okok miatt. Ha a kabinban gyullad ki, azt konnyu eloltani, de ha a csomagterben, akkor az baj.
Kerdezo ha megvan hova utazol milyen legitarsasaggal, akkor a weboldalon egy konnyu kereses utan megtalalod mit lehet es mit nem szallitani es hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!