Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ryanair-nél, ha fényképezőgép...

Ryanair-nél, ha fényképezőgép van nálam nyakba akaszthatós tokban, akkor azt külön csomagnak számítják?

Figyelt kérdés

2018. jan. 30. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Nem
2018. jan. 30. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

hivatalosan külön csomagnak számít, ha nincs benne a kézipoggyászodban. elképzelhető, hogy nem szólnak érte, de megkérhetnek, hogy tedd bele és ha nem tudod, vagy úgy már nem férsz bele a cabin bag méretbe, akkor a plussz csomag miatt számolhatnak rá felárat.

nem hivatalosan előfordulhat, hogy nem szólnak miatta és megúszhatod, de jobb arra készülni, hogy nem engedik fel csak úgy plusszban, így nem érhet nagy meglepetés.

főleg az új csomagszabályzat mellett nagyon szigorúak állítólag, ha nincs feláras priority jegyed, amivel két kézipoggyászt vihetsz fel.

2018. jan. 30. 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
24%

Nem fognak szólni.

Repültem már Ryanair-el, egy ismerősömnek volt egy övtáskája is. Csak annyit mondtak, hogy tegye bele egy olyan műanyag kosárba. Én és még rajtam kívül sokan mások is, külön kézbe vittük a laptopjainkat. Azért sem szóltak, csak külön tettük egy kosárba. Miért lenne egy fényképező más?

Ráadásul, ha jól tudom és még nem volt szabályváltozás, akkor Ryanair-re 2 kézipoggyászt is felvihetsz.

Én egy kis oldaltástákaval, egy hátizsákkal és a laptopommal a kezembe mentem át minden kapun. Nem szóltak semmit sem.

És az utolsó kapunál meg már nem is nézik a táskákat. (Ahol már mész kifele a repülőre/buszra.) Én vettem egy táska cuccot a reptéren, azért sem szoltak :D

(Végülis amit ott veszel azt viheted, de ők nem tudják mit vettél ott. De nem szóltak sehol semmiért.)

2018. jan. 30. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"És az utolsó kapunál meg már nem is nézik a táskákat. (Ahol már mész kifele a repülőre/buszra.) "

A legitarsasag ott ellenorzi a taskaidat es fizetteti a plusz poggyasz arat. (Ket ponton erintkezel a legitarsasaggal, a check-in pultnal ha ott csekkelsz be vagy van feladott poggyaszod, es az utolso kapunal felszallasnal.)

2018. jan. 30. 19:06
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 Akkor a ritka szerencse velem van, mert a két kezemen nem tudom megszámolni, hogy hányszor repültem, mégsem nézték nekem sose :)
2018. jan. 31. 02:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem merik mindig le, csak ha latasra gyanusan nagynak/neheznek tunik.
2018. jan. 31. 06:42
 7/8 anonim ***** válasza:

#3-as rosszul tudod, januártól új csomagkezelési szabály van a Ryanairnél - pont azért, mert már egy csomószor panaszkodtak, hogy az utasok még az amúgy is engedékeny szabályaikat is lazán kezelték és emiatt folyton gond volt a csomagokkal, amiből helyhiány és késés lett mindig.

most meg állítólag átestek a ló túloldalára és még a szék alá símán beférő hátizsákokat is elveszik és feladatják

[link]

a nyakba akasztott fényképezőgép (a gép méretétől is függ) lehet határeset és lehetnek ezzel kapcsolatban elnézőek is. de mostanában állítólag már nem az elnézőség jellemzi őket.

2018. jan. 31. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:

"Ket ponton erintkezel a legitarsasaggal, a check-in pultnal ha ott csekkelsz be vagy van feladott poggyaszod, es az utolso kapunal felszallasnal."

Ez egyik se a légitársaság, hanem a beszállító cég, a Ryant pedig ők se szeretik, viszont az elkobzott cuccok után bónuszt kapnak.

2018. febr. 3. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!