Rettenetes fülfájás a repülőn. Sose volt ilyen. Mi történhetett?
Megfáztam nagyon és lebetegedtem külföldön. Felszállásnál nem volt gond. De az érkezéskor csillagokat láttam.
Ami furcsa volt hogy amikor elkezdett leszállni a gép, először a balszemöldököm felett fájt nagyon. Szinte mart ott valami... Ha megnyomtam a szemem felett a szemöldökömnél, jobb lett. Aztán pár perc múlva őrült fülfájás jelentkezett. Nagyon szenvedtem. :( sose volt ilyen bajom repüléstől. Most viszont majdnem sírtam.
Sajnos nagyon taknyos lettem kint. :( lehet ez játszott közre?
Mi fájhatott annyira elsőre a balszemöldököm felett ? 😞😵
Pár órája értem haza, de azóta sem lett jobb a hallásom. Mit tehetnék vele hogy vissza jöjjön teljesen?
Köszönöm a tanácsokat.
21/L
A nátha miatt volt, ha máskor nem szokott ilyen lenni a nyomáskülönbségtől.
Szerintem ez magától is rendbe fog jönni egy pár nap alatt.
A nátha miatt a homloküreged és a füled tele van vízzel, folyadékkal. Ez a nyomáskülömbségtöl a leszállásnál okoz oriási fájdalmat!!!
Nekem is volt egyszer, és kegyetlen...
Tavaly meg ez miatt maradt el a nyaralásunk, mert a gyereknek volt egy füllgyulladása amiböl vízmaradt a fülében, és nem ülhetett repülöre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!