Mikor érdemes megvenni a repülőjegyet? Mennyivel korabban? Utazási iroda vagy Magánút? Korfu!
A párommal nyár elején Korfura szeretnénk utazni. Viszont még nem repültünk, ezért időben szeretnék mindennek utána jarni.
Elsősorban a kérdesem hogy mennyivel hamarabb foglaljak jegyet? Szerintetek utazási irodán vagy magánúton éri meg jobban?
És ha valaki esetleg tudná hogy kb mennyi 2 személyre retur jegy? ( még csak 1-2oldalon néztem utana ott 100körül volt, nem tudom mennyire reális ez)
Ha van valami személyes élményed, kritikád a helyről azt is szívesen meghallgatom!
Köszönöm előre is! :)
A nyaralójáratokra rögtön a nyári menetrend megjelenésekor kell lecsapni a jegyre, ilyenkor már horror áron vannak. Valószínűleg már lefoglalták a nagyrészét a helyeknek az irodák. Ilyenkor már olcsóbb jóval náluk befizetni.
Háromszor voltunk Korfun még a 2000-es évek elején. Imádtam! Érdemes motort vagy autót bérelni, és az egészet bejárni. Paleokastritsán gyönyörű strandok vannak.
Csak repjegyet? A légitársaság oldalán érdemes megvenni.
De rákérdezhetsz utazási irodákban is. Lehet szállással és repülőjegy együtt olcsóbb, mint külön külön.
Google is tud kb árakat kiadni.
Ha tetszik egy ár, megnézed melyik társaság. Azután felmész a légitársaság honlapjára. :D
Ezzel a módszerrel vettem ma, szombatra (és 3 hét mulva vissza) jegyet a kanári szigetekre. odavissza 50 euróért. :D
Repülőjegyet IQ80 fölött sosem veszünk utazási irodábvan. Szállást sem.
Korfura Ryanair jegyre lesz szükséged, azt a ryanair közvetlen oldalán vedd MAJD meg.
A ryanair valamikor április és június között fogja legolcsóbban adni a jegyedet, addig viszont folyamatosan nézned kellene. A már ajánlott goggle flights oldalon be tudisz ajánlani értesítő emailt is, látod az ártrendeket is.
A legcsúcsabb neked való eszköz egyébként az azair.com keresője, ott is van ártrend.
Még egy jótanács: kezdj el olvasni. Ez a te nyaralásod lesz, ne mások úgymond tapasztalatára számíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!