Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Finnairről mi a véleményetek...

Finnairről mi a véleményetek Japánba történő utazás esetén?

Figyelt kérdés
Kaja, Tv, lábhely stb. Minden érdekel.
2018. jan. 10. 08:11
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
A kaja olyan, mint akármelyik másiknál. De nem enni mész velük. A lényeg a gép fajtája (tv, lábhely, internet) - az pedig nem a repülőtársaságtól függ. Azt lenne jó tudni (rajta van a visszaigazoló e-mail-on).
2018. jan. 11. 00:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja, hát még nem foglaltam le... De pl. azt olvastam, hogy a Qatarnál nagyobb a lábhely.
2018. jan. 11. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Semmi gond nincs a Finnairrel, egy átlagos légitársaság. Meleg étkezést kapsz, monitor az előtted levő ülés háttámlájába bizonyára lesz a Helsinki-Tokyo (?) járaton.

Persze, ha közel ugyanannyiért elvisz a Qatar is, ne foszd meg magad a Qatar élménytől :)

2018. jan. 11. 18:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

A Qatar tényleg annyival jobb? Mert azt is nézegetem... Ami miatt még nem vagyok meggyőzve az az, hogy a Doha Tokió út 12 óra... Míg a Helsinki Tokió 9

2018. jan. 12. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Mint írtam, a lábhely nem a légitársaságtól függ, hanem a repülőgép típusától !
2018. jan. 12. 11:46
 6/8 anonim ***** válasza:
26%

Nem igaz, hogy a lábtér a géptípustól függ. Pl. egy Qatar airbus a320 lábtere nagyon nem egyenlő egy Wizzair airbus a320 lábtérrel...

Én a Qatart választanám a helyedben, de ez függ a menetrendtől meg csatlakozási időtől is.

2018. jan. 12. 16:33
 7/8 Alice1212 válasza:

Nem tudom miért a quatar jobb sokkal drágább is mint a finnair.szerintem aki nem túl magas elfér simán igaz még nem utaztam velük.

Szóval melyiket választottad végül.

Én is gondolkodom melyiket válasszam,de bizonyára a legrövidebb idő alatt megtett lenne a legjobb...

és hogy ne zuhanjon le a gép xD

2018. nov. 27. 12:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Qatarral mentünk. Jó volt :)
2018. dec. 13. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!