Finnairről mi a véleményetek Japánba történő utazás esetén?
Semmi gond nincs a Finnairrel, egy átlagos légitársaság. Meleg étkezést kapsz, monitor az előtted levő ülés háttámlájába bizonyára lesz a Helsinki-Tokyo (?) járaton.
Persze, ha közel ugyanannyiért elvisz a Qatar is, ne foszd meg magad a Qatar élménytől :)
Köszi!
A Qatar tényleg annyival jobb? Mert azt is nézegetem... Ami miatt még nem vagyok meggyőzve az az, hogy a Doha Tokió út 12 óra... Míg a Helsinki Tokió 9
Nem igaz, hogy a lábtér a géptípustól függ. Pl. egy Qatar airbus a320 lábtere nagyon nem egyenlő egy Wizzair airbus a320 lábtérrel...
Én a Qatart választanám a helyedben, de ez függ a menetrendtől meg csatlakozási időtől is.
Nem tudom miért a quatar jobb sokkal drágább is mint a finnair.szerintem aki nem túl magas elfér simán igaz még nem utaztam velük.
Szóval melyiket választottad végül.
Én is gondolkodom melyiket válasszam,de bizonyára a legrövidebb idő alatt megtett lenne a legjobb...
és hogy ne zuhanjon le a gép xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!