Mennyibe került az eddigi legolcsóbb repjegyetek?
Figyelt kérdés
Mennyibe került, hova szólt, milyen dátummal stb :D2018. jan. 9. 22:52
1/7 anonim válasza:
3 ezer forint BUD és CRL között egy irányba, januárban és májusban is volt már ilyen áron a Ryanairnél.
2/7 anonim válasza:
Öhmm múlt nyáron (2016), Svédországba 2 emberre 12k oda-vissza :D Bár, ezt a jegyet még ha jól emlékszem fél évvel az utazás előtt foglaltuk
3/7 anonim válasza:
ODS-MSQ 20 ezer, az volt az első és eddig utolsó repülésem. :D
4/7 anonim válasza:
Brüsszelbe repültem ingyen, jól jött ki egy Ryanair promó, külön vicces, hogy priorityt is sorsoltak nekem.
5/7 anonim válasza:
8e Ft oda-vissza BUD-LTN Wizzairrel. Ryanairrel 10e volt a legolcsóbb londoni utam (retúrban persze) de anyukám ment már Berlinbe 6e forintból.
6/7 anonim válasza:
68ezer Ft volt (pár éve) Bp. - N.Y. - Bp.
7/7 anonim válasza:
6490 oda ,4490 vissza Budapest- Eindhoven Hollandia...
Mindig ilyen áron utazok. 1-2 hónappal elolre veszem a jegyem. Persze van 80ezerert is oda, 60 ezerert vissza jegy 😦 (wizzair)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!