Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizzair - Facebook. Mit...

Wizzair - Facebook. Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Ma eszembe jutott, hogy egy ideje nem kapok hírlevelet a Wiozzair-től. Sebaj, gondoltam, ránézek a honlapjukra, frissítem a hírlevelet kérek-et. Nézem a honlapot, sehol semmi - belépek a profilomba - sehol semmi. Na, akkor irány a Face, onnan is jó lesz nekem :-) Kikeresem, bekövetem és mit látok? MINDEN POSZT ANGOL NYELVEN!! megnézem a nyelvbeállítást - az meg magyar. Most ez komoly, hogy EGYMAGYAR CÉG-től nem lehet egy magyar nyelvű értesítést kapni? mit csinálok rosszul? Kérlek segítsetek! Köszi :-)

2018. jan. 9. 12:49
 1/5 A kérdező kommentje:

Bocs a hibákért.

Első sor: Wizzair

utolsó előtti: EGY MAGYAR CÉG

2018. jan. 9. 13:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem hogy akkor most megtaláltad hol kell feliratkozni a hírlevélre vagy nem ( a google szerint itt [link] ).

De a facebookon valóban csak angol nyelven vannak jelen. Üdv a 21. században.

2018. jan. 9. 13:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi, a hírlevélre most így feliratkoztam.

De hát azért bocsássa meg az Isten: én nem szoktam "magyarkodni", de egy magyar tulajdonosú cég, magyarországi székhellyel ne legyen képes magyar nyelven jelen lenni a Facen - ez nem XXI. század, hanem hülyeség.

2018. jan. 9. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Már miért lenne hülyeség? Egyrèszt nem 100 százalékig magyar cég. Másrèszt nem kizàrólag magyar bázisokról repülnek, hanem román ès lengyel bázisrepterekről is. Az alkalmazottaik, ès a lajstromba vett repülőik sem mind magyarok, èn repültem már romàn lajstromú wizzair géppel is, ès lengyel személyzettel, akik egy kukkot nem tudtak magyarul...

Harmadrészt, szerinted a mai világban hányan értenek legalàbb egy minimális szinten angolul, ès hányan magyarul?

Na ugye...

2018. jan. 10. 03:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Wizzair vezérigazgatója Váradi József (magyar)

bejegyzett címe Bp. X ker Kőér u (magyar)

Nem mondtam, hogy ne legyen angolul oldaluk a Face-n, de hogy MAGYARORSZÁGON ne lehessen egy magyar nyelvű oldalt találni a Facen - ez nem normális dolog.

És igen, beszélek idegen nyelven, nem vagyok barlanglakó - csak az pont nem az angol :D

Viszont amilyen nyelven beszélek, azt majdnem annyian beszélik, mint az angolt, mégsem nagyon elismert :-(

(angolul anyanyelvi szinten beszélők száma kb. 446 millió, spanyol kb. 400 millió - Wikipédia)

2018. jan. 10. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!