Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Milyen a repülés? E hónapban...

Milyen a repülés? E hónapban fogok repülni, és klausztrofóbiám van.

Figyelt kérdés

Turista osztályra gondolok.

Január 13-án fogok repülni. BUD-New York-ba

Az út Airbus A380 Emirates-el lesz.

Az út megszakításai:

Bud-London

LOndon-Frankfurt (nem a 380-nal)

Frankfurt-New York.

És klausztrofóbiám van.

Apámról szált rám.. pedig jó magam is férfi vagyok.A szárazföldön NEM félek,csak a vízben;liftben;zárt helyekben. Sulikban végig fel voltam mentve az úszásról, a kötélmászásról,a bordásfalról..

És félek ,hogy milyen lesz maga a repülés, na meg a WC!.. Szöget vert a fejembe, hogy bentragadok, nem tudok kijönni.... Arra gondoltam,hogy majd kirugom az ajtót,nem érdekel,ha 500.000 HUF-ra büntetnek se...

Vizelni pedig kell az embernek,pláne ha 12 órás az út Frankfurttól-New York-ig 12 óra!!!!!

Milyen lesz? Ja, egyedül megyek!!!

2018. jan. 1. 10:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A WC-től félek nagyon....

Senki,de senki, egy munkatársat sem küldenek velem,csak egyedül. Mondtam, hogy milyen fóbiám van, de azt mondták,hogy nekem kell mennem, mert én vagyok a legjártasabb azon a területnek, mely miatt utaznom kell..

A vészhívó gomb mégis hogy működik?

Soha nem ültem repülőn, na meg nem is akarnék,de muszáj!....

2018. jan. 1. 16:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne parázz már, olyan kis gagyi műanyag ajtó van a slozin, hogy jobb kedvemben én is simán kirúgom, pedig nő vagyok. Nyugi, a zajok nem hallatszanak ki a motorzúgástól :-) A retesz meg egy vicc, és kisgyerekek is tudják kezelni.

Szerintem repülés előtt vegyél be valami nyugtatót (tea, feles, stb.)

2018. jan. 1. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!