Milyen a repülés? E hónapban fogok repülni, és klausztrofóbiám van.
Turista osztályra gondolok.
Január 13-án fogok repülni. BUD-New York-ba
Az út Airbus A380 Emirates-el lesz.
Az út megszakításai:
Bud-London
LOndon-Frankfurt (nem a 380-nal)
Frankfurt-New York.
És klausztrofóbiám van.
Apámról szált rám.. pedig jó magam is férfi vagyok.A szárazföldön NEM félek,csak a vízben;liftben;zárt helyekben. Sulikban végig fel voltam mentve az úszásról, a kötélmászásról,a bordásfalról..
És félek ,hogy milyen lesz maga a repülés, na meg a WC!.. Szöget vert a fejembe, hogy bentragadok, nem tudok kijönni.... Arra gondoltam,hogy majd kirugom az ajtót,nem érdekel,ha 500.000 HUF-ra büntetnek se...
Vizelni pedig kell az embernek,pláne ha 12 órás az út Frankfurttól-New York-ig 12 óra!!!!!
Milyen lesz? Ja, egyedül megyek!!!
Köszönöm a válaszokat!
A WC-től félek nagyon....
Senki,de senki, egy munkatársat sem küldenek velem,csak egyedül. Mondtam, hogy milyen fóbiám van, de azt mondták,hogy nekem kell mennem, mert én vagyok a legjártasabb azon a területnek, mely miatt utaznom kell..
A vészhívó gomb mégis hogy működik?
Soha nem ültem repülőn, na meg nem is akarnék,de muszáj!....
Ne parázz már, olyan kis gagyi műanyag ajtó van a slozin, hogy jobb kedvemben én is simán kirúgom, pedig nő vagyok. Nyugi, a zajok nem hallatszanak ki a motorzúgástól :-) A retesz meg egy vicc, és kisgyerekek is tudják kezelni.
Szerintem repülés előtt vegyél be valami nyugtatót (tea, feles, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!