Akik sokszor (havonta, negyedevente, ilyesmi) utaznak repulovel, milyen ugyben teszik?
Kérdező, én is ilyen repülés-szerelmes vagyok, a hobbim is ehhez kapcsolódott :) Pár éve ültem először nagygépen, és imádtam! Külföldre utazni is szeretek. Igazából a jegyet se azért vettem anno, mert érdekelt külföld, hanem, hogy kipróbáljam milyen repülni. Persze érdekelnek más országok, más emberek, világjárás, de nekem bőven elég lett volna annyi is, ha leszállok a gépről és pár óra múlva visszaszállok, és közben nem megyek sehova. Persze elmentünk várost nézni, azóta is folyton tervezgetem, mikor és hova kéne repülni. Csak hát partnert nehezen találok hozzá, mert csomó mindenkinek családja van az ismerőseim közül, és ott már nem szórhatják úgy a pénzt utazgatásra.
Egyszer 17 éves koromban jelentkeztem diákmunkára Ferihegyre bőröndöket pakolni, pedig nő vagyok és akkor még 50 kg se voltam :D Persze nem vettek fel ;)
Az elso 10repules nagyon jo volt, utana mar mintha a buszra szalnal fel.
Osszesegeben sokszor tobbet vagy repteren mint repulon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!