Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Akik sokszor (havonta, negyede...

Akik sokszor (havonta, negyedevente, ilyesmi) utaznak repulovel, milyen ugyben teszik?

Figyelt kérdés
En annyira de annyira szeretem a repulest, de meg eletemben csak 2x voltam, es nagyon vagyom vissza.:( meg az egesz repteri hangulatot mar igazabol, mindent....
2017. dec. 7. 20:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vonatozni is jó, csak a MÁV kritikán aluli, de egy Deutsche Bahn vagy akár Trenitalia, az már bejövős.
2017. dec. 8. 00:14
 12/16 anonim ***** válasza:
sokat utazgatunk mert ez a hobbink vagy inkabb az eletunk igy sokat repulunk, mar nem szamolom de sok tizenoras ut miatt nem szeretek mar repulni, nagyon unalmas
2017. dec. 8. 07:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én is ilyen repülés-szerelmes vagyok, a hobbim is ehhez kapcsolódott :) Pár éve ültem először nagygépen, és imádtam! Külföldre utazni is szeretek. Igazából a jegyet se azért vettem anno, mert érdekelt külföld, hanem, hogy kipróbáljam milyen repülni. Persze érdekelnek más országok, más emberek, világjárás, de nekem bőven elég lett volna annyi is, ha leszállok a gépről és pár óra múlva visszaszállok, és közben nem megyek sehova. Persze elmentünk várost nézni, azóta is folyton tervezgetem, mikor és hova kéne repülni. Csak hát partnert nehezen találok hozzá, mert csomó mindenkinek családja van az ismerőseim közül, és ott már nem szórhatják úgy a pénzt utazgatásra.

Egyszer 17 éves koromban jelentkeztem diákmunkára Ferihegyre bőröndöket pakolni, pedig nő vagyok és akkor még 50 kg se voltam :D Persze nem vettek fel ;)

2017. dec. 8. 08:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem olyan sokszor sajnos, évente 3-4×, távkapcsolat miatt. Én is imádok repülni, stewardess szeretnék majd lenni.:)
2017. dec. 8. 08:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Az elso 10repules nagyon jo volt, utana mar mintha a buszra szalnal fel.

Osszesegeben sokszor tobbet vagy repteren mint repulon..

2017. dec. 8. 08:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Én csak évente egy-két alkalommal repülök. Eleinte nagyon élveztem. Most már csak akkor, ha valami új táj felett repülünk és az ablakból tudok kifele bámészkodni. Ha belül ülök, és nem látok ki, azt nagyon utálom, igyekszem elkerülni. Esetleg, ha jó a társaság és lehet beszélgetni, azzal jobban eltelik az idő.
2017. dec. 8. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!