De lehet. Én mindig viszek magammal csokit, mogyorót, vagy kisebb chipseket. Sőt viszek wrap szendvicset is ha hosszú útra megyek.
2017. nov. 12. 15:16
2/12 anonim válasza:
Csak folyadékot nem lehet kézipoggyászban szállítani. A rúd szalámit és a kilós fehér kenyeret simán.
2017. nov. 12. 15:36
3/12 anonim válasza:
"A rúd szalámit és a kilós fehér kenyeret simán."
Feltéve ha az az ország nem tiltja ahova mész. Pl az USA-ban azzal a lendülettel dobatnak ki veled bármilyen húst amint odeértél.
2017. nov. 12. 16:01
4/12 anonim válasza:
Folyadék is lehet a kézipoggyászban, ha már a biztonsági ellenőrzés után vettél magadnak pl. egy vizet vagy üdítőt.
2017. nov. 12. 16:11
5/12 Lyllus94 válasza:
ha nem folyékony, vihetsz bármennyit. pl. a joghurt, lekvár, méz, májkrém, nutella folyadékok (sokan meglepődnek ezen :D ) . ezekből maximum 100ml kiszerelés (az számít ami a csomagolásra van írva.)
2017. nov. 12. 20:33
6/12 anonim válasza:
Nekem Lutonon átengedtek a security-n egy rendes rakomány különféle salátákat (öntettel!) amit ott vettem az M&S-ben.
2017. nov. 12. 21:59
7/12 anonim válasza:
A szalámit nyugodtan viheti kézipoggyászban. Az lehet, hogy az országba már nem viheti be, de nem ez volt a kérdés.
A kérdésre válaszolva: a repülőre a kézipoggyászodban vihetsz fel élelmiszert.
2017. nov. 12. 22:11
8/12 anonim válasza:
ételt vihetsz fel, italt nem, csak a vámmentes boltokban lévőt viheted fel.
2017. nov. 13. 10:23
9/12 anonim válasza:
és a wc-ben feltöltött csapvizet is.
2017. nov. 13. 12:52
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)))
Olvastam, hogy légitársaságonként persze eltérő a kézipoggyász tartalma és kapacitása...
Viszont azzal riogattak, hogy semmilyen élelmiszert (még akár egy csomag mogyorót sem) nem engednek felvinni repülőre, és az ellenőrzés során mindenképp "elkobozzák".
Ugyanitt..; állítólag a tisztálkodási szerek és kozmetikumok mérete is igen csekély lehet (átlagban egy 500ml térfogatú zacskó maximum az összes eszközre).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!