Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha hosszú az átszállási idő,...

Ha hosszú az átszállási idő, kimehetek a városba?

Figyelt kérdés

Emirates-szel megyek, Hong Kong - Dubai, 12.30kor szállna le a gép Dubaiban és másnap hajnalban indulna a csatlakozás Budapestre.

Kimehetek ilyenkor a városba, az éjszakát szállodában töltve? Ha igen, ilyenkor mi a teendő a bőrönddel, fel kell vennem újra és feladni?

2017. nov. 11. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Ha a beutazási feltételeknek megfelelsz, akkor igen, bemehetsz a városba. Check-innél ezt jelezd. A csomagodat, ha zavarna, helyezd el addig csomagmegőrzőben.
2017. nov. 12. 07:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én múlt hónapban 18 órát töltöttem a dubai reptéren, nem mentem ki mert nem érdekel Dubai. De te nyugodtan kimehetsz, ha egyben vetted a jegyed a célállomásig akkor nem fogod felvenni a csomagod és nem kell szólni senkinek, nincs vízum magyaroknak így fogod magad és egyszerűen kimész, simán "át" a bevándorlási tiszten.
2017. nov. 12. 08:33
 3/4 anonim ***** válasza:
38%
Megnéztem számodra: az Egyesült Arab Emírségekben (Dubaj oda tartozik) magyar állampolgárként nincs vízumra szükséged. Amire szükséged van: sok dollár ahhoz, hogy beutazz a messzi városba és vissza csak azért, hogy bámuld a sok semmitmondó felhőkarcolót.
2017. nov. 12. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nincs jobb lehetőség átszállni, még az is belefér, hogy az Emirates fizeti a transzfered + a szállást. Ezt olvasd el ;)

[link]

2017. nov. 12. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!