Összetévesztett adatokkal felengedik?
Figyelt kérdés
kellett foglaljak 2 repjgyet, de az Utasfelvételkor összetévesztettem az adatokat. Egy napon, ugyan azzal a géppel utaznak Németországból. Ilyenkor mi történik? nem fogják felengedni a gépre az illetőt, még akkor sem, ha elmagyarázza, (Személyivel meg mindennel) hogy cssk össze lett tévesztve a 2 adat ?2017. nov. 3. 16:11
1/6 anonim válasza:
Attol fugg mi es hogyan lett osszetevesztve. Utasfelvetelnel pedig mit tudtal osszeteveszteni? Ha belepsz az pl. XCGH2 pnr kodu foglalasba, akkor ott mar nem tudod ujra irni a neveket. Vagy hogyan tortent ez?
2/6 A kérdező kommentje:
a személyi adatokat tévesztettem össze, ami a személyazonosságin van rajta, a neveket viszont már nem tudom megcserélni.
2017. nov. 3. 16:46
3/6 anonim válasza:
Utazási okmányokkal megfelelően kell becsekkolni. Ha nem, senki nem repül sehova!
5/6 anonim válasza:
Javítani már nem lehet?
Mindenképpen intézd el, mert baromi ciki lesz a két ismerősödnek, ha ott derül ki, hogy gond van :D
6/6 A kérdező kommentje:
Megoldódott ^.^ felhívtam az infós irodát, és ott segítettek, úgyhigy effektív kis összegből megúsztam a helyzetet :p
2017. nov. 9. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!