Ryanair beszállókártyát elég sima fénymásoló papírra kinyomtatni, vagy keményebb jagy papítta kell nyomtatni?
kinyomtatni sem fontos. ahogy korábban írták, a papír minősége teljesen mindegy, sőt a Ryanair appban is bemutathatod, de az is elég, ha lemented a telefonra a jegyet és úgy bemutatod a képernyőn.
a papírnak csak annyi előnye van, h nem tud lemerülni, összetörni, kevésbé akarják ellopni és gyűrötten is olvasható általában.
én egy időben a biztonság kedvéért kinyomtattam, de már teljesen leszoktam. van nálam két telefon, mindegyiken rajta van, még sosem volt vele gondom. előttem láttam h mások bénáztak kicsit, h nem sikerült jól odatartani a scannerhez, többedik próbálkozásra tudták csak leolvasni, meg volt aki nehezen találta a telefonon. de amúgy még nem volt gondom vele. legalább egy éve egyáltalán nem nyomtatok ki semmilyen online vett jegyet. színházhegyseket sem, pedig azokra még mindig ráírják, hogy ki KELL nyomtatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!